burtarım 2010 tümosan standı (benden)

Ynt: burtarım 2010 tümosan standı (benden)

Güzel paylaşım. Yeşil Tümosan fuarda yokmuydu. Hızlı bir giriş yaptılar. LPG ' le çalışan traktör diye. Fakat seri üretime geçemedi daha sanırsam.

nh link=topic=35381.msg300852#msg300852 date=1286898290' Alıntı:
Şu Tumosana Grafiker fln girsem ii olucak ;D ;D
tşkler..

Evet bu Tümosan ' a bir el atmak lâzım. Karizma gelsin traktörlere...:D

benim bölüm grafik çok çalışem de girem bari buraya da tutarsa yaparız güzel bişiler :D :D
güzel paylaşım...

Tümo daha güzel bir seri de üretecek daha iyi bir şekil verecek dedikçe Sapıtıyor. O tip ne öyle motordaki . Ah Tümo ah

tümosan çok güzel bir çıkış yapmış ama böyle giderse daha çok girip çıkacak kimse darılmasın ama o yeni model REZALET eski fiattan çalıp piyasaya sürdüğü kasada hiç yoktan karizma vardı ;) yanlışmı ?

walla arkadaşlar bendede tümosan 70 60 55 50 n birde new holland 70 66 war ben daha tümosan 70 66 yı kullanıyom ayak işlerıne 55 50 yi süratte tek geçerim o traktörü:D

Tümolara acilen iyi bir kaporta lazım fabrikadaki tasarımcılar kendi yaptıkları tasarımı beğenmişlermidir acaba, en güzeli klasik serileri.Paylaşıma tşk.

sağolun yorumlarınız için.farkettiyseniz artık yeni tümosanların kaportada 4x4 yazmıyor ön çekerleride değişmiş türk malı olmuş hema marka.önceden carraro du.

yenı kaporta da zetor a ursus a falan benzıyor ....ya adamların benzetmeye calıstıkları markalara bakarmısnız.... tam bır rezalet .... barı azcık erkunttan ornek alsalardı...

arkadaşım paylaşım için teşekkür ederim ( neden hiç bir motoru makinan da anlaşılan kaliteli iken tam çekmedin yarısını tekeri çıkmamış çıksaydı albüme koyacaktım ama nasip)

Bu son tipine diyecek tek bir söz var tümosan ' ' işin içine s.çmış üstüne mum dikiyo ' ' slk-*-s slk-*-s

eline sağlık güzel paylaşım evet son seriler hiç hoş bir tip değil traktörden başka herşeye benziyor yeniler ;D

güzel paylaşımda motor teknolojileri biraz geri geldi bana çünkü 95likte bile intercool yok başak 60 hplige bile intercool koyuyor

Tümosanın herşeyi güzelde şu tipi gece gören arkasına bakmadan kaçar çok uyduruk yapmışlar yeni kaportaları bay-*s Kaporta olarak klasik serileri ve ondan sonra çıkan şu küçük emrah bakışlı olmayan kaportalar )))