Burtarım Massey Ferguson Standı

Arkadaşlar öncelikle artık massey ferguson kendisi satış yapıcak türkiyede belki bilmeyenler vardır diye söylemek istedim ayrıca 2009 yılının sonunda türkiyede fabrika kurulacakmış eğer mf ile ilgili parça vs sıkıntısı olan varsa mf nin destek hattından şikayetini bildirip kısa sürede çözüme kavuşabilirMİŞ! bu sözcükler fuar görevlisine ait artık mf türkiyede diistribütorluk vermiyecekmiş kendisi satıcakmış traktörleri işte birkaç resim

Ynt: Burtarım Massey Ferguson Standı

buda benden olsun hadı 240 mf subat ayında mf bayılerının onunde sergıye cıkacak tr uretılecek

süper resmler...eet ben 1 2 ay öncesnden duymuştum bursa fuarına gelceni...ama 300 hp ye kadr gelcekmş...6495 300 hp mi?

paylaşım için teşekkürler,distribütörlük vermeden sağlıklı olarak nasıl bi satış ve servis sunabilirler,,

atilla link=topic=8223.msg86518#msg86518 date=1224446732' Alıntı:
ön çamurlukların malzeme kalitesi yakışmamış...
Katılıyorum neden ona özen göstermemişler ki.Sanki başka bir makineden uydurulmuş gibi.Eline sağlık Deniz abi ve Emrah abi yine süper resimler

Güzel paylaşım. Sanırım MF pazara dönüşünü bu fuara full modellerini getirerek göstermiş. Anladığım kadarıyla makinalar fulle benziyor.

evet makineler full ve 265 hariç hepsi ithal makineler adamlar mf nin prestijini kazandırma adına hırs yapmışlar ...İyi de olmuş düşüncesindeyim

KoCa YöRüK link=topic=8223.msg86515#msg86515 date=1224446433' Alıntı:
süper resmler...eet ben 1 2 ay öncesnden duymuştum bursa fuarına gelceni...ama 300 hp ye kadr gelcekmş...6495 300 hp mi?
6495 198hp fuarda masseyın 300hplık traktoru yoktu ztn...

Bursa tarım fuarında olmak vardı bütün yeni makinalar orda.paylaşım için tşk.

dediğim gibi a kalite bi atılım hamlesi bi kaç eksik hariç. paylaşım için tşkler deniz kardeşim..

ŞİTTTT CVP VERİMMFDÜZELTTİMİ KENDINI BENIM DUYDUMA GÖRE UZELI HATTAT ÜRETECEKMİŞ MF AGCO FABRİKASI URETECEKMIŞ TURKİYEDE DOGRUMU BUNLARİNŞALLAH MFKENDİNİ KURTERRIIRR NHT MF İFLAZ EDINCE MOTORLARI FİYATINI YUKSELTTİ ARTIK FABRIKA URETIME GEÇSİN YOKSANHT ÇİFÇİYE YUKLENDI ÇİFÇİ MOTOR DEGIŞECEK FİYATLARPAHALI