Burtarım Valtra Standı

Uyuyan güzellerin standıydı diyebilirim çok ferah fakat bir o kadar da ilgi az olan bi stand dı (sanıyorum fuarın son günü için öyleydi) neyse buyrun fotoğraflar....

Ynt: Burtarım Valtra Standı

güzel resimler
Valtranın sevmediğim tek yönü gösterge panelinin standart olması... A serinde de T serisinde de gösterge paneli aynı...
Valtra ile Sisunun bi bi akrabalığı var mı ? yoksa Valtra bütün serilerde Sisu motor kullandığındamı ikisi bir anılıyor ?

bence en iyi serisi N serisi kullandım ve çok beğendim tavsiye ederim.....paylaşım için saol...

MERHABA BEN KONYA AKŞEHİRDEN ENES BEN KONYA AKŞEHİR VALTRA-HATTAT VE FERRARİ TRAKTÖRLERİ BÖLGE BAYİİSİYİM HATTAT KABİNLİ TRAKTÖRLERİMİZ SATIŞİA SUNULMUŞTUR BİLGİ VE FİYAT ÖĞRENMEK İÇİN CEP:0505-315-97-38 ADRES:İSTASYON CADDESİ ÜNKAY SİTELERİ ALTI ALİ BABA EKMEK FIRINI KARŞISIN EYMEN OTOMATİV AKŞEHİR/KONYA-NOT: TRAKTÖRLERİMİZİN TAMAMINA KREDİ İMKANI 60 AYA VARAN VADELERLE