Çalışan jd nin sağında,solunda dolaşırsan böyle olur...

4jw17k.jpg

Ynt: Çalışan jd nin sağında,solunda dolaşırsan böyle olur...

bundan cıkan sonuc su bıcerın sagına soluna traktor araba sokmycan tedbır sart

kamyonetin şöförü jd nin çalışmasını izlerken kendinden geçmiş ve eli ayağı tutulmuş :)

ama jd içindek, adam hç durumunu bozmamıs gayet gsl oturuo insan iner bi bakar noldu die
xp

bence bunu tanıtım için çektiklerini düşünüyorum yada bi başka amaçla yaptılar o şeklde bi biçerin o kamyonuetin üstüne çıkması imkansız

Anladığım kadarıyla pick-up solundan gelen (chevrolet kamyonun olduğu yer) araçlara yol açmak için biçerin çalıştığı(üst tarla) anız kenarına arabayı çizgiyle paralel park etmiş..
Biçer yukarda olduğundan (üst toprak kodu yüksek kalıyor) geri manevrada komyoneti göremeyor ve üstünde ...

Bunun benzeri başımıza geldi. asfalt kenarında bir yerde claas biçer ile mısır biçerken, reno kango ile bir pazarlamacı makinaya bakmış fazla bakmış olmalı ki bir ses geldi koştuk baktık yoldan çıkmış takla atmış. Allahtan bi şey yoktu kendinde su verdik falan kendine gelince makinaya bakarken arabayı kaçırmışım dedi. Allahtan kaskoluymuş şirket adına zarar ziyan yok sayılır.

teşekkürler fakat bende sefaya katılıyorum o kamyonetin normal şartlarda devrilmesi gerekirdi