gardaşım kara olan yaşlanmış, beyazın ön ayağı kırıldı mı burkuldu mu şiş duruyor
Büyük yaşlı evet 9 yaşında var
Beyaz 15 aylık gece kurda bıraktım 35 dk boğdu bileğini çok dişledi kolu komple şişti şuan düzeldi bişiye kalmadı video var atamıyorum
gardaşım kara olan yaşlanmış, beyazın ön ayağı kırıldı mı burkuldu mu şiş duruyor
Beyaz 15 aylık gece kurda bıraktım 35 dk boğdu bileğini çok dişledi kolu komple şişti şuan düzeldi bişiye kalmadı video var atamıyorum
Diğerleri nasıl bilmiyorum ama karadan son bir döl al derim, video bende yükleyemiyorum
Alacam Gardaş çok cesur bi köpektir annesi de babasında ben yetiştirmiştim Onların eniğiydi iki kardeştirler eşi Erzurum da şampiyon oldu bi dostuma verdim oda çaldırdı 2 sene öne boğuşturyorlarmış şampiyon oldu jandarma ile gittim aldım köpeği sonrada vurmak zorunda kaldım köpeğin peşine dolaşan çok oldu hırsızlıktan dolayı mecbur kaldım bunların annesi Sivas ulaştan yüklü bi dişi getirdim burada doğdu büyüttüm çok yavru aldım 15 yıldan fazla oldu bu nesil bende saf damarı çok iidir iki dişim var onlara Çekecem
Bunlar da benimdi amcam rahmetli çok severdi çocukları üzülmesin diye bir ahbaba verdik bu yıl bir tane yeniden yetiştirecem![]()
Bunlarda ii eniklermiş sende besle bi tane [emoji6]
Maşallah..
Ben de kangallar ile ilgili yazı hazırlıyordum ama işten güçten tamamlayamadım. Vakit bulduğumda tamamlayıp paylaşacağım.
Hazırlayacağım yazıda bu konuyu detaylı bir şekilde, fotoğraflarla anlatmaya çalışacağım.