Case c hidrolik ortakol boyu

S.aleyküm arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hidrolik ortakol almayı düşünüyorum bunlara takılan hangi boy oluyor? Teşekkürler.

55 cm uygun olur, yalnız kaynaksız hidrolik orta kol almanı tavsiye ederim.Kaynaklı olanlar ısınmadan dolayı piston yolunda bozulmaya neden oluyor.Bir süre kullandıktan sonra keçe yağ kaçırmaya başlıyor, keçe değiştirmek gerekiyor.Kaynaksız olanlar daha uzun süre yağ kaçağı yapmıyor.

Orjinal ortakolu tarif edilen gibi ölçtüm 70 cm Hidrotelli'ye baktım 68 cm var kaynaksız 360 lira fiyatı haftaya sipariş geçecem herkese teşekkürler.

Orjinali almak güzelde kullanacağınız yer daha önemli. Ekipmanın ile traktör arası kalan mesafede önemli. Bizde 55cm hidrolik var, 62cm lik , 65cm, 68cm normal orta kol kullanıyoruz ve kullandığımız ekipman özelliğine göre değiştiriyoruz. Ama bana sorar iseniz en uygun olanı 62cm. Aşağı yukarı her ekipmana uyuyor. 70cm sanki çok gibi. Bir yanlışlık olmasın. Orta kol kapalı iken delik merkezinden merkeze ölçülüyor. Bence tekrar ölçün.

Orjinali almak güzelde kullanacağınız yer daha önemli. Ekipmanın ile traktör arası kalan mesafede önemli. Bizde 55cm hidrolik var, 62cm lik , 65cm, 68cm normal orta kol kullanıyoruz ve kullandığımız ekipman özelliğine göre değiştiriyoruz. Ama bana sorar iseniz en uygun olanı 62cm. Aşağı yukarı her ekipmana uyuyor. 70cm sanki çok gibi. Bir yanlışlık olmasın. Orta kol kapalı iken delik merkezinden merkeze ölçülüyor. Bence tekrar ölçün.

Uyarı ve bilgi için teşekkürler. Bugün tekrar arayıp ölçü aldırdım yaklaşık 69 cm. Üzerinde gelen kancalı ortakol fırfır ve ot biçme makioesi hariç diğer ekipmanlara oluyor.

Jxc kullanıcılarına küçük bir dip not.Hidrolik orta kol takılı iken traktörü kesnlikle tarla kenarlarında veya tarla sınırlarından geçerken sakınola traktörü askıda bırakmaya yönelik hareketlerden kaçının.hidrolik çıkışların bağlı olduğu parçayı komple yerinden kırıp söküyor.ayrıca pistonlu orta kol takılı iken gergi kolları fazla gevşek olursa spolvalflere zarar veriyor.valf çıkışını kırdım.haberiniz olsun dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Sipariş bugün geldi 60 cm bbk diye geçiyor 360 tl kargo karşı tarafa ait. DSC_0586.JPG

Bugün ölçtüm arkadaşlar. Tam açık 2 delik arası 83 cm. Sadece piston uzunluğu 32 cm. Marka hidrotelli 60 cm olanı. Ortakol takma yerine rahat sığıyor piston gövdesi geride herhangi bir sıkıntı çıkarmaz.DSC_0607.JPG

Yan gergi kollarını fazla gevşek pozisyona ayarlama, sol üst spoolvalfi kırıyor.birde traktörü askıda bırakmaya meyil pozisyonlardan kaçınmanı tavsıye ederim.spoolvalf bağlantı dökümünü kopartıyor.parça ucuz! Ama italya dan geliyor!!!