[video=youtube;Nb7Ne3UdCPI]https://www.youtube.com/watch?v=Nb7Ne3UdCPI[/video]
İyi seyirler...
İyi seyirler...
Yakından Erkunt incelemedim. Fakat resimlerden Erkunt 70 lerin 1 den fazla ortakol deliği var. 110 lukların 1 tane ve sabit, esnme yayı filan yok. Büyük ihtimal hassasiyet ayarı hidrolik kol kökündedir. NH 66 ve Td serilerinde de öyle.Paylaşım için teşekkürler.Erkuntlarda orta kolun bağlandığı delik neden 3 değil de 1 tane ?
Paylaşım için teşekkürler.Erkuntlarda orta kolun bağlandığı delik neden 3 değil de 1 tane ?
Ercan abicim şimdi benim anlamadigim olay şimdi ben ağır işlerde pulluk rotavator vb işlerde hangi deliğe tırmık Biçer gibi hafif işlerde nereye takacagiz saygılar[video=youtube;Nb7Ne3UdCPI]https://www.youtube.com/watch?v=Nb7Ne3UdCPI[/video]
İyi seyirler...
Hassasiyeti ortadan değil kollardan alıyor ondan bir tane koymuş erkunt hassasiyeti ortadan alanlarda 3 tane oluyor...
Yakından Erkunt incelemedim. Fakat resimlerden Erkunt 70 lerin 1 den fazla ortakol deliği var. 110 lukların 1 tane ve sabit, esnme yayı filan yok. Büyük ihtimal hassasiyet ayarı hidrolik kol kökündedir. NH 66 ve Td serilerinde de öyle.
Yok Ahmet kardeşim şimdiki 65-70-80 ler ustden hassasiyetli ama 1 delik var.onceki 70 e ler 3 delikliydi.simdi hepsi tek delikli
Eyüp abi şimdi üsten hassasiyetliyse ve tek delik varsa ağır işte hafif işte ve karma kullanımda aynı yere mi takılıyor?...Benim bildiğim üsten hassasiyet lilerde hepsinin ayrı yeri oluyor benim eski Landini de öyleydi şu anki öyle değil ama...
Paylaşım için teşekkürler.Erkuntlarda orta kolun bağlandığı delik neden 3 değil de 1 tane ?
türkiyede bir cok cifci hassıyet ayarını kullanmıyor sıfır hassıyet ıle cıft surumlerı gerceklestırıyor o yuzden de dusuk cekı ve yuksek yakıt mıktarları ortaya cıkıyorr
Hassasiyeti ortadan değil kollardan alıyor ondan bir tane koymuş erkunt hassasiyeti ortadan alanlarda 3 tane oluyor...
Ercan abicim şimdi benim anlamadigim olay şimdi ben ağır işlerde pulluk rotavator vb işlerde hangi deliğe tırmık Biçer gibi hafif işlerde nereye takacagiz���� saygılar
Yanlis hatirlamiyorsam erkuntta tek delik var. hassiyet gerektirmeyen agir islerde. Yuk pimi takarak hassiyeti kapatabiliyorsunuz.
[MENTION=16201]FENOMEN[/MENTION] ve diğer soran arkadaşlar cevap için geç kaldıysak kusura bakmayın telefon arızalandı evde pcden yapmaya çalışıyorum işleri artık.Aynen öyle.Hem üstden hassasiyetli hem tek delik.buda dediğin gibi hassasiyetde ve değişik boylarda ekipman takiyoruz iş yaparken orta kol paralel olacak şekilde deliklere göre de takılması lazım ama erkuntda bu mümkün değil [MENTION=52817]Ercan AYKUŞ[/MENTION] dan açıklama bekliyoruz ��
Bu konu iyi bir cevap vermiş ama izleyen öğrenen çok olur.
[MENTION=16201]FENOMEN[/MENTION] ve diğer soran arkadaşlar cevap için geç kaldıysak kusura bakmayın telefon arızalandı evde pcden yapmaya çalışıyorum işleri artık.
Erkunt traktörde tüm ZF serisi tek delikli 60-70-80-90 ortakolun ordan hassasiyetli tek delikli hidrolik hassasiyetli.
AHC sistemli olanlarda ise yani eski 90 şimdi 100 110 ve CRD modellerde de tek bağlantılı ama hassasiyeti kollardan almaktadır.
E serisi ise genelde 3 delikli olur ağır işler üste hafif işler alt deliklere takılarak kullanılır.
Bu konu iyi bir cevap vermiş ama izleyen öğrenen çok olur.
[MENTION=16201]FENOMEN[/MENTION] ve diğer soran arkadaşlar cevap için geç kaldıysak kusura bakmayın telefon arızalandı evde pcden yapmaya çalışıyorum işleri artık.
Erkunt traktörde tüm ZF serisi tek delikli 60-70-80-90 ortakolun ordan hassasiyetli tek delikli hidrolik hassasiyetli.
AHC sistemli olanlarda ise yani eski 90 şimdi 100 110 ve CRD modellerde de tek bağlantılı ama hassasiyeti kollardan almaktadır.
E serisi ise genelde 3 delikli olur ağır işler üste hafif işler alt deliklere takılarak kullanılır.
Case jxc de üst delik ağır işlerde, alt delik hafif işler için. Burda önemli olan pulluk çizel tırmık gibi islerde hangi delikte kullandığın önemli. Tırmık, biçer , rotovatör gibi toprak üstü giden aletlerde hangi deliğe takıldığı önemli değil.Ercan abicim şimdi benim anlamadigim olay şimdi ben ağır işlerde pulluk rotavator vb işlerde hangi deliğe tırmık Biçer gibi hafif işlerde nereye takacagiz saygılar
Ercan abicim şimdi benim anlamadigim olay şimdi ben ağır işlerde pulluk rotavator vb işlerde hangi deliğe tırmık Biçer gibi hafif işlerde nereye takacagiz saygılar
ben tarlada butun aletlerle hep orta deliği kullanıyorum yanlışmı yapıyorum sizce?mesela pulluk ,ızgara,tırmık,ara sabanı,gübre makınesi vs .siz jxc de hangi delikte hangi aleti daha randumanlı kullanıyorsunuz bi bilgilendirirmisinz arakadaşlar ...