bu c serilerine ek olarak kaldırma pistonu takılmıyor diye duymuştum doğrumu peki .traktörün arkasında piston takma yeri var, bildiğim kadarıyla hidrolik piston kitleri var bunlara uyuyormu ...
1000 tl civarına ek piston , düğmeli ve frenle otomatik çekere geçiş yapan biri olduğunu duymuştum [MENTION=50862]aaysberkk[/MENTION] konuya vakıf![]()
Deme yahu power shuttle de olsa bunlarda satis patlamasi yasar bunlar
bu motorda ek piston düğmeli çeker sistemi power shuttle olsa 55-65-75 hp dıger motorlar satılmaz agaresmen pazar olayından dolayı eklemıyorlar yoksa 1-2 lıralık sey bunlar
Hafta sonu bayide jx65c inceledim. Dış tasarım iyi güzelde iç tasarımı ergonomik değil hem çok mekanik traktör. Hiç lift o matik koltuğun arkasında mı olur bu mudur konfor anlayışı. Vites koluda ilerde insan onu otomobil vitesi gibi el altında kibar bişey yapar. Kabinin içini kabarık plastik kaplamalarla öldürmüşler. Adam ilaç atmaya gidecek bununla hani nereye koyacak ilaç kolilerini. Kuyruk mili kurması solda ne alakaysa. Açacaklar o solu koridor olacak, koltuğun arkasına 3 koli üst üste sığmalı bir kere. Çiftçi ihtiyaçlarını düşünen yok maalesef...
Traktör garantili olduğu için sağı solu sökmek istemiyom. Şimdilik sadece teybi kontaktan ayırdım bağımsız çalışıyor. İlerleyen zamanlarda çekeri elektrikli ve uyarı ışığını aktif etmeyi planlıyorum. Düğme çekerli olanı bi inceleyecem.1000 tl civarına ek piston , düğmeli ve frenle otomatik çekere geçiş yapan biri olduğunu duymuştum [MENTION=50862]aaysberkk[/MENTION] konuya vakıf![]()
mesela benim lift arkada değil...vites kolu konusunda katılıyorum az daha gerıde olabılırdı Kuyruk mili 540-540E-N konumu ayar kolu solda start stop sağda...motor içerisinde çoğu markada koli sorunu yaşanır onun yerine öne kullanışlı tampon şart çadır koli vs koymak adına
Aynen doğrudur her sektörde olduğu gibi her yıl bi özellik ekleyip satar. Donanım artarsa ilerde eklenecek bişey bulamazlar.bu motorda ek piston düğmeli çeker sistemi power shuttle olsa 55-65-75 hp dıger motorlar satılmaz agaresmen pazar olayından dolayı eklemıyorlar yoksa 1-2 lıralık sey bunlar
Traktör garantili olduğu için sağı solu sökmek istemiyom. Şimdilik sadece teybi kontaktan ayırdım bağımsız çalışıyor. İlerleyen zamanlarda çekeri elektrikli ve uyarı ışığını aktif etmeyi planlıyorum. Düğme çekerli olanı bi inceleyecem.
Traktör garantili olduğu için sağı solu sökmek istemiyom. Şimdilik sadece teybi kontaktan ayırdım bağımsız çalışıyor. İlerleyen zamanlarda çekeri elektrikli ve uyarı ışığını aktif etmeyi planlıyorum. Düğme çekerli olanı bi inceleyecem.
Senin teyp kare olanlardan galiba arkasındaki kırmızı ve sarı olan elektrik o ikisini sürekli elektrik olan tek yer döner tepe lambasının düğmeye bağlamak lazım. Herhangi bi sıkıntı çıkmıyor sigorta falan atmıyorNasil yaptiniz usta bende yapsam iyi olacak
Maliyet açısından çoğu seride dolu boş modelde aynı panel kullanılıyor. Ben simgeyi gördüm kontağı ilk açmada çeker ışığı yanıp sönüyor. Servise sordum ışık yok dedi. Alt tarafa bi tane svitçh koyup panele kablo çekmeyi düşünüyom. Yaparsam paylaşırım detayları.sonucları bızımle de paylasın
gosterge panelın ısıgı var ama giriş yokmus oyle soylemıstı servıs acıkcası ıncelemedım hıc
sana steyrinden alam emmi pekmeze söyle o bulur bidene başakcı nasıl olsam![]()