Case jx110

Hayırlı olsun. İyi bir seçim yapmışsınız. Üzmez sizi merak etmeyin. Motorla alakalı Kafanıza takılan konular varsa cevaplayabilirim bildiğim kadarıyla. Daha önceki paylaşımlarımda videolar var izleyebilirsin fikir olması amacı ile.

Çok teşekkür ederim abi Allah razı olsun , şimdilik kafama takılan birşey olmadı ama ilerleyen zamanlarda takıldığım birşey olursa ,değerli fikirlerini alırım abicim çok sağol

Kıymetli abilerim yaklaşık 2 ay önce memleketim Yozgat’ın sorgun ilçesindeki traktör fuarına, Tümosan 9115 alma hevesi ile gittim, Sonra birden kararım değişti case jx110 aldım.. sizce iyimi etmişim abilerim yoksa 9115 i mi alsaydım
f133a56998a2f59dee1e05a4376e3307.jpg
80ce752587c2b4171d81517e35d49844.jpg
Hayırlı olsun hangi koydensiniz

Ona pek takılma iveco motorda is yapıyor trt motorda is yapıyor perkis motorda is yapıyor jxc serisi 75 hp en büyüğü size uymaz zaten maxpro almak daha mantıklı daha çok tutuluyor

Anladım Mahmut abi çok teşekkür ederim, bayağı rahatladım bu açıklamalardan sonra , iyiki de almışım , zaten İki aydır kullanıyorum çekişinden falan gayet memnunum. Birde ben buna kaç ayaklı patlatma taksam iyidir abi

Turk traktor motor. Iveconun eski motorlarinin modifiye edilmis hali patent iveconun.. turk traktor motor ile iveco motorun farkini en iyi. Birisi armut lamba. Digeri florasan lamba gibi. Aciklayabiliriz

Ben 9lu çizel t9 ayak kullanıyorum. Bu yaz buğday yerlerinde 2 tane kelepçe kopardım. Şimdi 10lu t9 ayak 3 sıra yaptırıyorum. 9lu az geldide haberiniz olsun :)
Abi yanlış olmasın bizim burada 9lu takıyorlar 11 li görmedim çekermi acaba 😀 toprak yapısına bağlı çekebilir en iyisi bölgedeki motorlar kacli takıyor ona göre almak yada komsudan falan emanet alıp denemek lazım