Case IH traktörlerinin kaporta tasarımını çok beğeniyorum. Videodaki JX75E de şahane bir şekilde tasarlanmış. Kaporta kabartmaları, egzozun direk dogrultudunda kıvrımlı olması, arka stop lambası falan çok beğendim.
Traktör güç itibariyle sınıfına göre yeterli değerler sunuyor, performans olarak yeterli bulmayan kullanıcılar pompa ayarı ile daha başarılı sonuçlar alabilir. Traktörün motoru yanlış hatırlamıyorsam standart Fiat 80-66 yada TD serisi gibi ülkemizde yaygın olarak kullanılan motor.
Arka hidrolik kaldırma kuvveti gayet yeterli 75 lik traktör için, yine arka çeki demiri, güç çıkışı falan yeterli.
Traktörün ön far grubuda sağ ve sola doğru çıkıntılı geniş açıdan aydınlatma lambaları mevcut. Normal farlar ile değil de çalışma lambaları yanınca yanıyor galiba. Traktörün burnunun birçok yerine aydınlık sağlayabilir. Kabin üstü aydınlatmalar yeterli diyorum, hatta arka tarafta ek iki adet aydınlatma lambaları için yer bulunabilir.
Kabinin geniş açılır kapıları güzel.
Ön cam sileceğinin sildigi alan çok güzel olmuş, tam ihtiyaç duydulan bölge temizleniyor.
Gösterge paneli güzel rahat okunabilir lakin biraz dağınık tasarlanmış. Devir göstergesi ile yakıt ve motor sıcaklığı saati çok ayrı yerlerde, saatlerin hepsi yan yana, dijital gösterge ekranı onların altında, bildirim ışıkları da dijital ekranın sağında solunda toplansaydı gözü daha az yorardı bence.
Traktördeki bilgi ekranında ilerleme hızı dijital olarak gösteriliyor.
Kabin içi vites kolları, ve kuyruk mili el debriyajı, kuyruk mili hız seçenekleri falan hepsi çok derli toplu rahat erişilebilir yerlerde. 1-2-3-4 vites kolları tamamen el altında. Kademe vitesi el altında. İleti geri kolu sol tarafta direksiyon altında. Hepsi çok güzel yerlerde kısaca.
El gazı konumu çok güzel el altında bulunuyor.
Hidrolik güç çıkışı kontrol kolları yerleri gayet güzel olmuş, çok kullanışlı yerlerde.
Kabin içi sol çamurluk üstünde çok güzel ve ikiye bölünmüş bir saklama alanı mevcut, son derece kullanışlı. Saklama alanı altındaki çakmak ünitesi ile telefon şarj edilebilir. Çok iyi düşünülmüş o tarafa çakmak ünitesi.
Hostes koltuğu çok güzel, ikinci kişi için gayet yeterli alan mevcut.
Teyp ve klima kontrol ünitesi yerleri sağda solda çok güzel olmuş.