çift böyle surulur anadın mı :))

Ynt: çift böyle surulur anadın mı :))

eN iyiSi sat 2 moToruda aL adaM Gibi bişey bunLa ugRasıLır mı ße...GüzeL payLasım kardesım

pullukların üstünede bidon koymuşlar batsın diye herhal....bune böle yaa ikisinden bi motor olmaz..paylaşım için teşekkürler...

işte birleştirmişer zor bela 48bg i denkleştirmişler sizde kusur arıyosunuz eldeki mazeme bu ne yapsın lar:) fendt te aynı şekilde cekiyordu önunde dozergibi bi traktör baglamıstı :) ona bişey demiyodunuz alınacaklar şimdi bak :) canavar gibiler maaşşallah.. ama guzel suruyorla çift allah var tarla guzel surulmuş..

ceya023 link=topic=24288.msg199294#msg199294 date=1248639721' Alıntı:
işte birleştirmişer zor bela 48bg i denkleştirmişler sizde kusur arıyosunuz eldeki mazeme bu ne yapsın lar:) fendt te aynı şekilde cekiyordu önunde dozergibi bi traktör baglamıstı :) ona bişey demiyodunuz alınacaklar şimdi bak :) canavar gibiler maaşşallah.. ama guzel suruyorla çift allah var tarla guzel surulmuş..
kibrit kibrit maşallah...kütür kütür gidiyolar..bide döner pulluk taksalar mış...

nforcer link=topic=24288.msg199298#msg199298 date=1248639931' Alıntı:
kibrit kibrit maşallah...kütür kütür gidiyolar..bide döner pulluk taksalar mış...
haklısın döner pulluk şart baksana bu pulluk hafif gelmiş üzerine agırlık baglamıslar.. :)

ceya023 link=topic=24288.msg199420#msg199420 date=1248702989' Alıntı:
haklısın döner pulluk şart baksana bu pulluk hafif gelmiş üzerine agırlık baglamıslar.. :)
ağırlıkta su bidonu ;D zuha-*-s

ARKADAŞLAR VİDEOLARI NEREDEN SEYREDİYORSUNUZ BEN ARADIM BULAMADIM