çiftçi ve traktör kredisi

sayın arkadaşlar ülkemizde üretilen ve montaj olan traktör ve ithal edilen traktörlerin % kaçı büyük ölçekli çiftçilere traktör satıyor veya yönelik.?
bu satışa sunulan traktörlerin % kaçı küçük ve orta ölçekli çiftçilere satılıyor veya yönelik.?
bu traktörlerin % kaçı banka kredisiyle alınıyor.?

fikri olan yanıtlasın.

Ynt: çiftçi ve traktör kredisi

abıcım sen galıba orta olceklı traktor alan kısılere kafayı takmıssın haklısında bı ruzgardan etkılenen 65-105hp arası yerlı ıtral traktor aldı cıktı bu bu sekılde olmaması gerekırdı... vs vs anlatcak cok sey var ama ben oncelıkle sana bısı sorcam sen neden 3 adet traktor aldın hemde orta olceklı... ne geregı vardı 3adet traktor almanın..... en basta soruyu kendımıze soralım oyle dıılmı...

Ynt: çiftçi ve traktör kredisi

ben iki adet aldım.biri ortak büyük arazi kiralamıştım.sistemli bir tarım yaparız umuduyla yola çıktık.iki yıl kuraklık.ve artan maliyetler yüzünden olmadı.
gelelim öbür konuya bizlerin agzı yandı başkalarını da agzı yanmasın diye artı olarak da ülkemiz çiftçisinde son dört yıldır gelirine ve arazi büyüklüğüne bakmadan elindeki makinaları degiştirme rüzgarı hakim.çiftçilik kolay ve beleş bir gelir yeri olmadığını anlatmak istiyorum.bir ürün için bir yıl bir gelir için bir yıl beklendiği olmadı öbür yılı umutla beklemenin ne olduğunu anlatmak için.hiç kimsenin canı acımasın düzeni bozulmasın alan da satanda memnun olsun böyle bir sistem amaç bu yok sa niye takayım küçüge büyüge bizler ve ben olmayan para ve gelirle işe kalkıştık olmadı bunu anlatmaya çalışıyorum.isteyen istedigi traktörü almada hür herkes kendi yolunu çiziyor.amaç ortak bir konuda anlaşmak ve fikir beyen etmek olan olur olmayan olmaz.