Bu ekıbın hepsi tarım konusunda mastır yapmış sorunu buyurHerkese merhaba, mercimek, nohut veya ''çiftçilik, hasat dönemi'' hakkında bilgili arkadaşlar bana acilen ulaşabilir mi?
Buraya yaz daha ıyı bılgılıer bulursun bölgeyı bılen biri çıkar ıllakıHerkese merhaba, mercimek, nohut veya ''çiftçilik, hasat dönemi'' hakkında bilgili arkadaşlar bana acilen ulaşabilir mi?
Belli bir noktada biriktir ondan sonra kamyona yukle kantara gıt tüccara sat paranı al ortak belkı de ıyı adam dolandırma nıyetı bıle yok oyle yaklaşmaİlk kez mercimek ve nohut hasat edecek biri, ortağı tarafından dolandırılmamak için nelere dikkat etmelidir? Hasadın, biçmesi tartması satılması usulleri nasıldır?
Teşekkürler. Peki tarla biçildikten sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı? Mesela yakıyorlar falan?Belli bir noktada biriktir ondan sonra kamyona yukle kantara gıt tüccara sat paranı al ortak belkı de ıyı adam dolandırma nıyetı bıle yok oyle yaklaşma
Ben olsam guvenmedigim adamla yola cikmam tarlama sokmam ortak iş yapmamTeşekkürler. Peki tarla biçildikten sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı? Mesela yakıyorlar falan?