Çılgın Ford'cu Romork u cıkartamıyor

Ynt: Çılgın Ford'cu romork u cıkartamıyor

bu vıdeo yu ızledıkten sonra kafamda bır soru işaretı belırdı sanırım fordların arkası mf den de hafif :S

Ynt: Çılgın Ford'cu Romork u cıkartamıyor

45 ,50 beygirlik tek çeker makinadan daha ne bekleniyor-ki + güçte ki ve tek çeker bir MF nin çıkaracağına mı inanıyorsun?

FEHİM link=topic=68105.msg774510#msg774510 date=1379183296' Alıntı:
45 ,50 beygirlik tek çeker makinadan daha ne bekleniyor-ki + güçte ki ve tek çeker bir MF nin çıkaracağına mı inanıyorsun?
sofor duzgun olsun difrensıyelı kıtleyıp bayıltmadan gıtseydı cıkarabılırdı bence :)

ford epey zorlanmış heralde 6-7 litre yakmıştır orda
yalnız işin düşündürücü tarafı o traktör o çiflige aitse ger zaman aynı durum başına gelir enazından senenin 9 ayı başına gelir her çekemediginde traktör mü çagıracak acaba ben olsam ya traktörü degişirdim 55-60 hplik bir traktör bakardım yada traktörün oraya rahat inip rahat çıkamsı için araziyi biraz düzeltmeye çalışırdım

YAVUZ_13 link=topic=68105.msg774645#msg774645 date=1379196861' Alıntı:
ford epey zorlanmış heralde 6-7 litre yakmıştır orda
yalnız işin düşündürücü tarafı o traktör o çiflige aitse ger zaman aynı durum başına gelir enazından senenin 9 ayı başına gelir her çekemediginde traktör mü çagıracak acaba ben olsam ya traktörü degişirdim 55-60 hplik bir traktör bakardım yada traktörün oraya rahat inip rahat çıkamsı için araziyi biraz düzeltmeye çalışırdım
o gelen deutz da onların :)

YAVUZ_13 link=topic=68105.msg775383#msg775383 date=1379359824' Alıntı:
dogrudur fakat o ford her çekemediginde o tankeri deutz orda hazıroldamı bekleyecek :D
;D ;D o görevi deutz alır gibi geliyo :D

şerefli1 link=topic=68105.msg775392#msg775392 date=1379361252' Alıntı:
;D ;D o görevi deutz alır gibi geliyo :D
beyler bir sey dıyecegım ama o deutz a takılıyken cıkaramıyordu deutz ama kısındı öle bi videosuda daha vardi anlş-*s

fordun üstündeki işi bilmiyor arkadaşım . Sen oraya 54 c de getirsen 255 de getirsen hiç bişi ford kadar tırnak tutmaz . O traktörun gücü zaten 50 beygir. Sen oraya 65 beygir telafl getir gene kalır

Zavallı traktörün gücü yetmiyor. Üstelik sıvıların bulunduğu tankerde çalkalanması çeken traktörü çırptığı için iyice zorlar. Haliyle altı gevşek olan bir yerde bu tankeri çekemez ki çekemedi de.

Ilk denemede iyi gitti ama tanker yokusa gelince kaldi dufransiyeli kullansa iki teker ayni anda donseydi belki cikardi cunku bazi yerlerde sadece bir teker donuyodu