http://www.dailymotion.com/swf/video/xhuy7o?theme=none
realmmt 20.04.2011 #3 Ynt: Çınar Katı Gübre Römorku ankara polatlı yapımıymış arkadaki pervaneler biraz zayıf duruyo ama hiç olmamasından iyidir
Ynt: Çınar Katı Gübre Römorku ankara polatlı yapımıymış arkadaki pervaneler biraz zayıf duruyo ama hiç olmamasından iyidir
Ağır Abi 20.04.2011 #4 Ynt: Çınar Katı Gübre Römorku Deneme amaçlı kullndırıyorlarmı deneyipte alsak iki kamyon gübre var çekip sonra beğenmedik almıyoz deriz şety*-*
Ynt: Çınar Katı Gübre Römorku Deneme amaçlı kullndırıyorlarmı deneyipte alsak iki kamyon gübre var çekip sonra beğenmedik almıyoz deriz şety*-*
F ford39 20.04.2011 #5 Ynt: Çınar Katı Gübre Römorku çok pratik römork.bizim römorktada ufacık bi delik var bunu 50 defa gittiği yerde biz 500 defa gideriz
Ynt: Çınar Katı Gübre Römorku çok pratik römork.bizim römorktada ufacık bi delik var bunu 50 defa gittiği yerde biz 500 defa gideriz
H Holland 20.04.2011 #6 Ynt: Çınar Katı Gübre Römorku Ağır Abi link=topic=42214.msg384623#msg384623 date=1303302005' Alıntı: Deneme amaçlı kullndırıyorlarmı deneyipte alsak iki kamyon gübre var çekip sonra beğenmedik almıyoz deriz şety*-* Genişletmek için tıkla ... ;D Olursa ben de uygulayabilirim aynı tekniği. Ayrıca bu römorkların aşağıdaki resimdeki gibi helezonlu olanları var, onların daha dayanıklı ve kullanışlı olacağını düşünüyorum...
Ynt: Çınar Katı Gübre Römorku Ağır Abi link=topic=42214.msg384623#msg384623 date=1303302005' Alıntı: Deneme amaçlı kullndırıyorlarmı deneyipte alsak iki kamyon gübre var çekip sonra beğenmedik almıyoz deriz şety*-* Genişletmek için tıkla ... ;D Olursa ben de uygulayabilirim aynı tekniği. Ayrıca bu römorkların aşağıdaki resimdeki gibi helezonlu olanları var, onların daha dayanıklı ve kullanışlı olacağını düşünüyorum...