Çizel Alacak Arkadaşların Dikkatine..

Ynt: çizel alacak arkadaşların dikkatine

neden profil değilde iki adet U kullandınız,veya o şasenin araları kaç cm destek attığınız U ları kaç cm e atıyorsunuz diğer çizeller de o destekler proifil çapı ile aynı bu şekilde herhangi bir zararı olur mu,ben 9 lu kırlangıç bacaklı aldım daha gelmedi ama,Allah kolaylık versin.

u dan kapama her zaman profilden sağlam olur çünkü u ların köşeleri profilden daha kalındır aradaki destekler 80 cm dış bağlantılar 100 cm bu şekilde bi sıkıntı olmazda profillerde olurmu onu bilmem.güle güle kullanın.fiyatını ve markasını paylaşmanız dileğiyle.

mf185 link=topic=74117.msg877904#msg877904 date=1397111260' Alıntı:
u dan kapama her zaman profilden sağlam olur çünkü u ların köşeleri profilden daha kalındır aradaki destekler 80 cm dış bağlantılar 100 cm bu şekilde bi sıkıntı olmazda profillerde olurmu onu bilmem.güle güle kullanın.fiyatını ve markasını paylaşmanız dileğiyle.
sağolun teşekkür ederim karaova marka demişti satıcı 2600 tl 9 lu kırlangıç bacaklı

ben de 9lu merdaneli almayı planlıyorum.Teklif ettiğiniz fiyat makul fakat nakliye ile kaça gelir hesaplamak lazım

bugün astarlanıp boyandı 9 lu merdaneli yarın toplayıp resimlerini atarım siteye

ve bugün itibari ile makinamız tamamdır.ilgi gösteren göstermeyen bütün arkadaşlara selam ve dua ile.

Güzel olmuş ,elinize sağlık..ayak keplerinin cıvataları biraz ufak gibi ayrıca yanlara 2 tane ayarlı lastik teker şahane olur.. Tşkr

Hacı Mehmet COŞKUN link=topic=74117.msg881078#msg881078 date=1397710750' Alıntı:
hayırlı işler .maşallah cok güzel olmuş.
çizellerin iş genişliğinide yazarsanız biğli amaçlı daha güzel olur.
genişlik 2,60 mt şase araları 80 cm

güzel çalışma olmuş emeğinize sağlık fiyat konusuda gayet güzel Kütahya tarafından alan arkadaş olursa bende talib olabilirim

eeeee hani siparişler trakkülüp bils-*-