Çizel Alacak Arkadaşların Dikkatine..

Ynt: çizel alacak arkadaşların dikkatine

imamoglu link=topic=74117.msg917885#msg917885 date=1410349885' Alıntı:
Yusuf kardeşim çizel imal eden bazı üreticiler şaseyi kendisi yapıyor ayakları ve kelepçeleri başka yerden alıyor, ve sorunda ayaklarda çıktığı için çizel imalatçısı arkadaşların buna dikkat etmesinde yarar var, biz iki arkadaş ayak markası HDS olan çizelleri imal eden yere geri gönderdik, ve sorun ayakların eğrilmesi ve hatta açılarının dahi değişmesiydi.
inşallah bunda bu sorunlar çıkmaz. .

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=74117.msg917889#msg917889 date=1410351445' Alıntı:
inşallah bunda bu sorunlar çıkmaz. .
Senin aldığın çizeldeki ayakların markası tosun ise o ayaklarda sorun çıkmaz sanırım, bana onlardan iki tane gönderdiler diğer ayaklara gire çok daha kalın, sen çizel üzerine ağırlık ayarlamaya bak, başka sorun yaşayacağını sanmam.

imamoglu link=topic=74117.msg917890#msg917890 date=1410352345' Alıntı:
Senin aldığın çizeldeki ayakların markası tosun ise o ayaklarda sorun çıkmaz sanırım, bana onlardan iki tane gönderdiler diğer ayaklara gire çok daha kalın, sen çizel üzerine ağırlık ayarlamaya bak, başka sorun yaşayacağını sanmam.
evet ayaklar tosun marka. . şase de güzel görünüyor

cem.ispir link=topic=74117.msg917898#msg917898 date=1410355598' Alıntı:
7li Ertugrullar marka cizel icin sizden sadece merdane almamiz mumkun mu acaba?
tabiki mümkün iş genişliğini söylerseniz yardımcı olabilirim
YUSUFTUYLUOGLU link=topic=74117.msg917877#msg917877 date=1410348405' Alıntı:
burada en güzel yanıtı nasıf bey verir herhalde :)
dilimiz döndüğünce yanıt verelim abi bacaklar TOSUNLAR ÇELİK DÖKÜM imalatı T-9 modeli 77 cm bacak uzunluğu ve 35,5 kğ ağırlığa sahip.Bacağı taşıyan ana cıvata M 20 X 130 GALVANİZLİ (paslanmaz) yani anahtarla 30 numara,siğorta cıvatası ise M 16 X 130 GALVANİZLİ (paslanmaz) yani anahtarla 24 numara cıvata.Şaseler 100 lük npu dan kapama boydan boya çift taraflı kaynaklı.Destek lamaları 80 x 15 mm lamadan imal edilmiş olup köşeleri söküp takılma işleminde çiftçiye zarar vermesin diye traşlanmıştır.Boyası astarlı akrilik boyadır.Merak edilen başka bir konu varsa seve seve cevaplamaya hazırım.

mf185 link=topic=74117.msg918045#msg918045 date=1410420173' Alıntı:
tabiki mümkün iş genişliğini söylerseniz yardımcı olabilirim dilimiz döndüğünce yanıt verelim abi bacaklar TOSUNLAR ÇELİK DÖKÜM imalatı T-9 modeli 77 cm bacak uzunluğu ve 35,5 kğ ağırlığa sahip.Bacağı taşıyan ana cıvata M 20 X 130 GALVANİZLİ (paslanmaz) yani anahtarla 30 numara,siğorta cıvatası ise M 16 X 130 GALVANİZLİ (paslanmaz) yani anahtarla 24 numara cıvata.Şaseler 100 lük npu dan kapama boydan boya çift taraflı kaynaklı.Destek lamaları 80 x 15 mm lamadan imal edilmiş olup köşeleri söküp takılma işleminde çiftçiye zarar vermesin diye traşlanmıştır.Boyası astarlı akrilik boyadır.Merak edilen başka bir konu varsa seve seve cevaplamaya hazırım.

Buram buram kalite kokuyor. Bende olmasa alırdım valla.

sebazios link=topic=74117.msg918059#msg918059 date=1410422115' Alıntı:
Buram buram kalite kokuyor. Bende olmasa alırdım valla.
çok teşekkür ederiz.sizinde görüş ve önerilerinizle daha da iyi olacak inşallah.

Nasıf kardeşim 3 sıralı çizel üretiyormusunuz ? Yani üretilemşycek bişeyi yokta 13 lü merdanesiz fiyatı ne olur uzun bacaklısının?

Ali SARAÇ link=topic=74117.msg918086#msg918086 date=1410436493' Alıntı:
Nasıf kardeşim 3 sıralı çizel üretiyormusunuz ? Yani üretilemşycek bişeyi yokta 13 lü merdanesiz fiyatı ne olur uzun bacaklısının?
Bu işe girdik kardeşim alnımızın akı ile yapcaz diğer firmalara karşı öncelikle sizi sonrada kendimizi mahcup etmeyecez.3 sıralı çizel gerek forumdan gerekse forum dışı çiftçilerimizden sıkça sorulmaya başlandı.
not: az önce yusuf beyin malzemelerini yükledik yarın öğleden sonra kendilerinde olur.

mf185 link=topic=74117.msg918117#msg918117 date=1410443356' Alıntı:
Bu işe girdik kardeşim alnımızın akı ile yapcaz diğer firmalara karşı öncelikle sizi sonrada kendimizi mahcup etmeyecez.3 sıralı çizel gerek forumdan gerekse forum dışı çiftçilerimizden sıkça sorulmaya başlandı.
not: az önce yusuf beyin malzemelerini yükledik yarın öğleden sonra kendilerinde olur.
İnşallah muvaffak olursunuz öyle bi çalışmanız olursa burdan yazarsınız artık yeni moda 3 sıralı ona rağbet 2 sıralıdan çok olacaktır diye düşünüyorum olduğum yerde bir üretici denedi ama şasede esneme oldu beceremedi malzemeyi kalınlaştırıncada sallı olduğundan bu sefer ağırlığı problem oldu iyice araştırıp öyle yap dediğin gibi hem alan mağdur olmasın hemde sen .

yaparız okan bey çizel bacak uzunluğunu söylemeniz yeterli standart 64 cm yusuf ve zafer beye yapılan bacaklar 77 cm boyunda fiyat farkı bacak başı 20 tldir.

bana 7 li lazım bu aralar almam gerekiyor. bazı firmalardan sordum fiyatlar hiç birbirini tutmuyor bizim burada da kullanılan bir malzeme değil. yani gereğinden fazla para vermek istemiyorum . ama kalitelide olsun istiyorum . birtane öz döken marka gördüm bacak kalınlıkları iyiydi birde kırlangıç diye tabir edilen demirleri vardı.
1-sizinkinin bacak yapıları bu markaya göre nasıl kıyaslama imkanınız oldumu.
2-kırlangıç bacak yapabilirmisiniz.
3-yusuf beye gönderdiğinizin nakliyesi nakadar tuttu malum kars erzurum yakın. :D
4- hayırlı işler. alan arkadaşlarda hayırlı olsun. :D

çizel için merdane yapabilirim demişsiniz peki 13 lü kazayağı için merdane yapabilirmisiniziş genişliği 330 cm fuarda sordum adam akıllı firma yoktu 2 firmada 2500 dedi çok uçuk geldi bana sizin fiyatınız ne olur ortalama?

atacan-- link=topic=74117.msg918702#msg918702 date=1410621752' Alıntı:
bana 7 li lazım bu aralar almam gerekiyor. bazı firmalardan sordum fiyatlar hiç birbirini tutmuyor bizim burada da kullanılan bir malzeme değil. yani gereğinden fazla para vermek istemiyorum . ama kalitelide olsun istiyorum . birtane öz döken marka gördüm bacak kalınlıkları iyiydi birde kırlangıç diye tabir edilen demirleri vardı.
3-yusuf beye gönderdiğinizin nakliyesi nakadar tuttu malum kars erzurum yakın. :D
atacan mrb.
çizel güzel yapılmış tavsiye ederim nakliyat konusu ise kolay sanırım 150-180 civarı bişey tutar.. yine sonuçta kârlı bence..

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=74117.msg919131#msg919131 date=1410765173' Alıntı:
atacan mrb.
çizel güzel yapılmış tavsiye ederim nakliyat konusu ise kolay sanırım 150-180 civarı bişey tutar.. yine sonuçta kârlı bence..
tavsiyen için teşekkürler abi. nakliyede azmış mantıklı gibi duruyor.

1-bacakları dökümcüden hazır alıyoruz tosunlar firması tüm türkiye ye ürün gönderen bir firma.özdöken ise bacakları bildiğim kadarı ile kendi döküyor.döküm konusunda hiç bilgim yok bişey söylemem kesinlikle doğru olmaz.
2- kırlangıç bacak için kurban sonu dökümlere kırlangıç yuvası yapacağız.o zaman talebiniz olursa kesin yaparız.şu anki bacaklara yapmamız sağlamlık açısından soru işaretleri barındırıyor.içimin rahat olmadıgı bişeyi yapıp satamam.
3- yusuf beye 7 li çizel ve 200 cm tesviye küreğini 250 tl ye gönderdik.düzce zafer beye ise 270 tl ye.220 tl ye araç bulmuştuk ama zafer beyin hafta sonu gelsin ısrarı ile bu araca yükleyemedik.
4-tekrardan alan bütün arkadaşlara ve markası işlevi ne olursa olsun yeni ekipman alan tüm çiftçi abilerime kardeşlerime hayırlı olmasını dilerim.güle güle kullansınlar.