Çok güzel işçilik hayran kaldım

Ynt: Çok güzel işçilik hayran kaldım

Tümocu link=topic=59180.msg638640#msg638640 date=1350078776' Alıntı:
herk yapasım geldı
Hiç sorma birader, yağmur da yağmayınca yerleri süremedik sabırsızlanıp duruyorum bende. Olsa şöyle bir canavar akşamdan gireceğim çifte o kadar çok güzel iş yapmış. Ama asıl marifet pullukta gibi görünüyor.

Kulakların üzerindeki parçalar çok güzel iş yapıyor , tüm pislik ve otları çok güzel alta almış pulluklar.

şu potıngerin açtığı arklara bayılıyorum cetvelle ölçülüp kesilmiş gibi il traktörün sürdüğü yere hiç hazırlık gerekmeden direk ekim bile yapılabilir ok-*-s

Çok güzel...Ama bunun içinde tavın da etkisi var... :)

Bu pulluk kolay kolay ot bile toplamaz.
Toplayamaz zaten tarlanın yüzünde ne var ne yok alta çeviriyor + Traktörü hiç zorlamıyor.

toprak yapısı + pulluk. bizim köyde bi ismail amcamız var. zamanında fransa da çalıştı. fransa da bulunduğu bölgede yağmur yağarken herg yapıldığını söylüyordu.

ÇOk güzel, insanın;Hemen güçlü bir traktör ve iyi bir pulluk alası geliyor.Toprakta sanki hiç biçerdöğerden kaynaklanan sertleşme de yok.

arkdaşlar bu ışlerden pek anlamam ama burda toprağın buyuk faktöru var gıbı görünüyor tarlanın toprağı çok güzel

Böyle toprağım olsun traktörüm mf 135 pulluğumda alpler olsun be. Yumuşacık toprak yahu. Pullukların deve boyunları ne kadar ince bizimkiler de nerdeyse bacak kadar.