danalar fiyatları nereye kadar gider

s.a arkadaşlar danaları kestiriyim dedim 23dü 22yedüşmüş konyada olsun hayırlısı pazara bi bakalımda öle kestiriyim ülen arkadaş pazara biçıktım konyada bo aman allahım 7 8 aylık 4 4,5tl 150kg 170kg arası danalara hayret ettim yav biz bu işi bırakalım ozaman ne oldu sektöre böle yav

Ynt: danalar fiyatları nereye kadar gider

bugün pazardan aşırı dereced erkek dana topladılar çifti 5000 5500 arasında tahmini canlı 140 150 kilo gelirdi teki alırken hem ithal geliyor diyodular hemde 5 6 tır mal topladılar

Et kesim fiyatları yükselince canlı fiyatlarıda onu takip ediyor.

Ben kendi ineklerimden olan danaları yetiştiriyorum benimde 3 adet var nisan sonu 3 üde yaşını tamamlayacak oldular gibi ben kestirince fiyatlar arkamdan yükseliyor hep bakalım bu sefer ne olacak , çok istikrarsız sektör .

normal değil mi yarı veya yarıdan az et çıkmaz mı büyük başdan 400 kg danadan 190 kg et çıksa 22 tlden 4180 tl yapar fiyatlar buralarda değil mi zaten

ORION link=topic=81921.msg977172#msg977172 date=1425238590' Alıntı:
İnşallah inşallah var mı bu sene kzu sizde :)
Babam şuan İstanbul Borsa ' da.Trakya kuzusu bitsin biz başlariz ;) (4.ay gibi.)
Benim şahsi kanaatim busene kuzu fiyatı çok iyi olacak 8. Ayı atlatan kuzudan kazanacak.

Arkadaşlar Mart sonu kesim fiyatlarında 50 kuruş - 1 tl artış olacak öngörülüyor.Kesim için acele etmeyin