yates link=topic=2031.msg775079#msg775079 date=1379319840' Alıntı:2500 tl limitli üretici kartım vardı bu ay vadesi doluyor borcunu öğrenmek için gittim 3400 tl hesap çıkardılar bu ay ödemem gerekiyormuş 900 tl faiz koymuş bu paranın hepsini tek kalemde yatırmakmı gerekiyor iki üç seferde ödeyebiliyormuyuz
Açma mevzusunda biraz sıkıştırın bizim de başımıza geldi sıkıştırınca çabuk açılıyor.Bir de kefil olduğunuz biri var ve borcunu ödemediyse sizin kartınızı da kullanıma kapatıyorlar.yates link=topic=2031.msg796609#msg796609 date=1384810994' Alıntı:üretici kartımı 1 ay gecikmeli ödedim sıfırladım ama kart bi türlü açılmıyor şube yarın açılır dedi kaç tane yarın geçti açılmıyor
aydınlatman için teşekkürler ...BOZKURT07 link=topic=2031.msg823267#msg823267 date=1389129636' Alıntı:arkadaşlar merhaba,
babama ait üretici kartın için ödeme yapmaya gittim (kartı limiti yüksekti 16,000 e düşürtmüştüm daha önce) ekstre borcu 15,500 bunun haricinde 1,177 lira borç çıkardılar tabi doğal olarak bu farkı ödemedim ödemem gereken borcun tamamını ödedim portföy yetkilisi ile 45 dak kavgamız sonuçsuz kaldı müdür le de 15-20 dk uğraştık bu farkın neden kaynaklandığını söylemiyorlar ve ekstre basımı almadılar yani bana net cvp veremediler. sonra bi yarım saat genel müdürlükle görüştük biz buradan göremiyoruz şube cvp verecek diyorlar . SONUÇ OLARAK KESİNLİKLE ŞEFFAF BİR BANKDA DEĞİL. personeller den biri en sonunda bizim 1000 üzerinde üretici kart müşterimiz var hiç böyle sorun çıkar olmadı dedi (benimde bankacı olduğumu bilmiyor) garibim köylüleri buldunuz tabi dedim sustu...dosya ücreti ve sigorta yapmışlar babamın imzası olmadan yuttura bilselerdi bizim 1,177 tl yi yalayacaklar dı şikayet edem dedim resmen tutuştular....kartı iptal ettirdim... üretici kartı kullanmayın kullanırsanız da çok iyi takip edin..
YUSUFTUYLUOGLU link=topic=2031.msg823277#msg823277 date=1389131010' Alıntı:aydınlatman için teşekkürler ...
birde bizi şu konuda aydınlatırsan sevinirim
ziraaat bankasında traktör kredisi kullanımında hayat sigortası zorunlumu ...
hadi ilk yıl kredi vermesi için şart koşsa bile ikinci yıl kredi dilimi öderken tekrar hayat sigortası yapıp bizlerden tahsil ediyorlar ve bu böylece devam ediyor taki kredi bitene kadar ..
ama hukuken böyle bir zorunluluğun olmadığını öğrendim ..
fakat bankalar bu konuda başına buyruk hareket ettkleri kanaatindeyim
sen bu konuda ne önerirsin..
aydınlattığın için çok minnettarım sağolBOZKURT07 link=topic=2031.msg823287#msg823287 date=1389131888' Alıntı:abi tüm bankalarda konutta Dask, araçta kasko hariç (aslında kasko içinde uygunluk alınır ama ben kaskonun kesinlikel yapılması taraftarıyım)) herhangi bir sigorta zorunlu değildir. ama zorlarlar istemiyorum deyip masaya yumruğunuzu vurun. kendi el yazınızla kulanmış olduğum krediye ait hayat poliçesi yapılmasını istemiyorum demeniz yeterli olacaktır.. şayet diretirlerse tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim deyin kuzu olurlar![]()
aramıza hoş geldiniz öncelikle kullanmasını bilirsek güzel ama ödeyemeyince hemen tarla traktor ne varsa alıyolar ben 4 senedir kullanıyom daha 1 gün dahi geçirmedim odeme gününü ama benim sigorta çok yüksek geliyor kart limitinemi bağlı sigorta üçreti 350 küsür geldi bu seneayk14 link=topic=2031.msg942438#msg942438 date=1417648853' Alıntı:arkadaslar sa bu forumdakilerden uretıcı kartla ılgılı bılmek ıstedıgı bısı varsa bılgılendırebılırım denızbank tarım bankacılıgında calısıyorum ve cıftcılıgımızde var yardımcı olabılırsem ısteyen ıstedıgını sorabılır..