Denizbank Üretici Kart

Ynt: Denizbank Üretici Kart

ayk14 link=topic=2031.msg942438#msg942438 date=1417648853' Alıntı:
arkadaslar sa bu forumdakilerden uretıcı kartla ılgılı bılmek ıstedıgı bısı varsa bılgılendırebılırım denızbank tarım bankacılıgında calısıyorum ve cıftcılıgımızde var yardımcı olabılırsem ısteyen ıstedıgını sorabılır..

Sayın arkadaşım ilgin we alakan için teşekkürler, lütfen kart kullanma kültürü ile ilgili, ödemelerin hassasiyeti, kartların püf noktaları w.s..s gibi, bizlere biraz bilgi wermeni rica edecektim...

Ynt: Denizbank Üretici Kart

şimdi öncelikle kartların nakit cekim komisyonu yüzde 2 dir. yani 1000tl çekerseniz 20 tl nakit cekım komısyonu yansır kartların da faız oranı 2.95 dı onceden 2.75 dı sımdı 2.95 5000tl ustu olan kartlardan 157.50 tl dosya ucretı var ıadesı ımkansız yanı aslında kesılmesı taraftarı degılım fakat bankanın proseduru boyle son 1 ay nakite kapanır kartlar bızım burda yogunlukda kartlardan nakıt avans cekılıyor alıswerıste kullanırsanız sıze soyle dıyım gununu gecırmeyen musterılerım var ve zarar ettıgımız musterıler var nakıt cekımıde yapabılırsınız fakat 3 yada 4 ayı gecırmeyın borc odenmeyınce de tarla traktor gıbı seyler alınıyor dıyorlar bu soyle sen traktor kredısı cektıysen ama kartına 100 tl borcun var ve odemedın o borc dan dolayı butun kredılerın takıbe atılır yanı 1 tl den bıle olsa hepsı gider eger sen traktoru ıpotek vermedıysen veya tarlanı satılmaz . aranızda borcunu yatıramayacak arkadaslar ıcınde yapılandırma yapsınlar avukata gıtmesını beklemesınler hangı banka olursa olsun .ıbrahım sıgorta ve dosya 300 u gecemez en fazla 280 kusurlerde kalır eger 5000tl yeterlıyse sana 4900 tl ye cektırt kartını o zamn daha dusuk sıgorta alır. slıplerın ustunde odeme gunu yazar kartların ajanda tutmak en ıyısı sık alıswerıs yapılıyosa yada arada bı subeden hesap eksterısı ısteyın vadelı ıslemlerınızı takıp edın bırde komısyon alan bayıler var kesınlıkle kabul etmeyın komısyon almalarını. sımdılık bu kadar aklıma gelıyor eger aklınıza takılan bısı varsa sorun ben cevaplıyım