DENİZLİ TARIM FUARI KAPILARINI ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇIYOR

22 - 26 Şubat tarihleri arasında Denizli ' de düzenlenecek olan '8. AEGEANAGRI Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı' tarım sektörünün ulusal ve uluslararası ölçekli firmalarını bir araya getirecek. 17 bin metrekarelik fuar alanında 247 firma stant açacak ve 423 marka temsil edilecek. Fuara sektör temsilcileri ve çiftçiler başta olmak üzere 120 bini aşkın ziyaretçinin katılımı bekleniyor.

Fuarda traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon, sulama teknolojileri, sera teknolojileri, seracılık, bağcılık, tohumculuk, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, yem, hayvancılık ve ambalaj çeşitleri sergilenecek. Fuara giriş ücretsiz olacak.

Ynt: DENİZLİ TARIM FUARI KAPILARINI ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇIYOR

muhtar konuyu ben açaçaktım ama sen benden önce davranmışın... gelçek arkadaşlarla bi buluşma ayarlayabiliriz....

erkunt un yeni modelleride fuarda görücüye çıkacakmış bekleriz buyrun gelin

selamünaleyküm arkadaşlar denizli de okuyorum yani yabancıyım. bu fuarın oldugu yer tam olarak neresidir :S

teşekkür ederim hayırlı geceler :)