9-13 Mart 2016 tarihleri arasında olacak olan fuar için foruma konu açmak daha yeni nasip oldu. Fuar açılalı iki gün oldu. Okulumdan dolayı cumartesi ve pazar öğleden sonra fuar alanında olacağım. Fuara gelen arkadaşlarla buluşmak isterim...

Nasıl canlımı fuar gelmeye degermi? Traktör firmalarından hangileri varBen dün gezdim cumartesi pazar çok kalabalık oluyor malum fuar alanı dar olduğu için [MENTION=1868]izzet[/MENTION] toker abi görüşemedik artık bidahakine inşallah
Nasıl canlımı fuar gelmeye degermi? Traktör firmalarından hangileri var
Gitmişken bende mısır tohumu alacaktım, 3 yerde vardı tohumcu, ama benim istediğim tohumu bulamadım
Nasıl canlımı fuar gelmeye degermi? Traktör firmalarından hangileri var
Gitmişken bende mısır tohumu alacaktım, 3 yerde vardı tohumcu, ama benim istediğim tohumu bulamadım
izzet abi ne marka hangi cins istiyodun?
pioneer 30b74 denemek bu sene niyetim, Kürşat onu tavsiye etti
Okan bizim işler hep ani oluyor haydi gidiyoruz binip geldik o yüzden mazur görhasan abi gelmişiniz ve haber vermedinizya ne diyim...![]()
Ali şimdi Tavaslı_ okan ile görüştük kulagğnı çınlattık, bulamazsam sen bulup göndercenizzet abi .. geçen sene ben ektim .. değerleri güzel .. satması sıkıntı sadece ..ancak çok geç kalıyor .. ben mayıs başında ektim .. bizim bölgede bile ekim başını buldu hasatı .. sizin orda hasat süresi sıkıntı olabilir çok acayip geçci bi çeşit ..
Okan bizim işler hep ani oluyor haydi gidiyoruz binip geldik o yüzden mazur gör
Ali şimdi Tavaslı_ okan ile görüştük kulagğnı çınlattık, bulamazsam sen bulup göndercenBizim kendi hayvanımız yiyecek, sanırım sorun olmaz
sizin ilçe neresi bilmiyorum ınan kimin nerde ikamet ettiğini [emoji22]Hasan benim ilçeden geçtin, bir çay içmek için uğramadın öylemi