Selamun aleykum sebze işlerinde kullanmak için traktör almayı düşünüyrum deuthza gönlüm var tavsiye edermisniz traktör gücü 75 lik olucak
Peki turbo 5 beygirmi veriyo traktöre 7 beygitmideutz 4065 (72hp) işinizi görecektir.
özellikle yakıt ve 4 tekerde disk fren lazım olacak.
Sonradan takma turbonun güce etkisi olur.orjinalinde olan zaten onaylı güçle nirlikte verilmiştir.avrupa olsun dersen agroplus serisi daha güzel.Farketmez dersen 4075e yerinde bi seçenek olurPeki turbo 5 beygirmi veriyo traktöre 7 beygitmi
Peki teşekkür ederim bide case jx75 serilerine göxüm gtti saglamlık yönünü bilmiyorum pek sizce deutzla fark varmıdırSonradan takma turbonun güce etkisi olur.orjinalinde olan zaten onaylı güçle nirlikte verilmiştir.avrupa olsun dersen agroplus serisi daha güzel.Farketmez dersen 4075e yerinde bi seçenek olur
Tamamen kullanıcı tercihi,bir nevi zevk meselesi ama ülkemizde genelde servis ikinci el yedek parçaya bakılır sonrasında servis evi olur insanın.jx 75 4 silindir deutzda ise 4080e 4 silindir.yakıt,fren,şanzıman ve sağlamlıkta deutz derim.gerisi sana kalmışPeki teşekkür ederim bide case jx75 serilerine göxüm gtti saglamlık yönünü bilmiyorum pek sizce deutzla fark varmıdır
İkisinde de debriyaj balata değişimi için sökülen motor var, nesini merak ettiniz?Peki teşekkür ederim bide case jx75 serilerine göxüm gtti saglamlık yönünü bilmiyorum pek sizce deutzla fark varmıdır