Deutz 4065 e mi case jx65c / jx65e mi? neden?

Silindir sayısı çok fark eder mi. Genelde sıra arası işler ve taşıma işleri yapıyoruz 50 dekar cıvarı sadece bi anız sürme işi olur tek ağır o. Kekik işliyoruz. Ağırlıklı işimiz bu sıra arası sürüm ilaçlama günre vs. Bize hangisi uygun olur. Sıfır alınacak.

Silindir sayısı çok fark eder mi. Genelde sıra arası işler ve taşıma işleri yapıyoruz 50 dekar cıvarı sadece bi anız sürme işi olur tek ağır o. Kekik işliyoruz. Ağırlıklı işimiz bu sıra arası sürüm ilaçlama günre vs. Bize hangisi uygun olur. Sıfır alınacak.
Case'ciyim ama ara işler için deutz ya da kubota olabilir daha uygunlar özellikle kubotanın ara işlerdeki performansı çok övülüyor.

4065 kullanıyorum 2 yıl oldu şu an 775 saatte bana göre süper her işe geliyo yolda 50 55 kmh yapıyo iyikide bunu almışım çiftte de 4 lü 12 takıyorum seri 1 veya 1.5 buçukla tarlasına göre vitesle devam yağmuru bekliyoruz inş allahım verirde sürüp ekeriz

4065 e var 6 ay oldu 810 saatte küçük arızaları var rampada seri çekişide güzel kısa yapmışlar ama fiyatıda diğer ikisinden çok ucuz hemde 72 beygir erkunt bereket 60 e ile yakıtı pancar sökümünde aynı dik freze ile 1.5 litre yakıyor