Nikahta keramet vardır[emoji2]Çok lazım olmazsa yanına ufak motorda almam galiba gezerken bile az yakıyor SDF çok hoşuma gidiyor bizim iş aynı görücü usulü gibi oldu ilkin alışamadım tuhaf geldi ama sonradan aşık oluyorum galiba [emoji23]
Hangi seride. 13 yıllık kullanıcısıyım,motor 10000 saate dayandı şuana kadar fren adına herhangi bir işlem yapmadımSame deutz servisi yakınım var ön fren balata değiştiriyor sürekli.
15 senelik bacanak serisini bilmem , 3 tane usta boyna söküyolar , gecesi gündğzleri yok , bende takılıyorum , servisi almayla iyi yspmışsınız diye, birde nh servisi doluHangi seride. 13 yıllık kullanıcısıyım,motor 10000 saate dayandı şuana kadar fren adına herhangi bir işlem yapmadım
Sdf nin frenlerinin etrafımda hiç sıkıntı görmedim duymadım ama bu olmicak anlamına gelmez kul yapısı.arada bi olanda sizin ustaya denk gelmiş15 senelik bacanak serisini bilmem , 3 tane usta boyna söküyolar , gecesi gündğzleri yok , bende takılıyorum , servisi almayla iyi yspmışsınız diye, birde nh servisi dolu
Daha çok yeni modellerde var adi disk takıyolar herhaldeSdf nin frenlerinin etrafımda hiç sıkıntı görmedim duymadım ama bu olmicak anlamına gelmez kul yapısı.arada bi olanda sizin ustaya denk gelmiş
Same servis bacanağı aradım bilgi için , önleri ayıran bir vana varmış frene basınca önlerde tutmaya zorladığı için daha tez balatayı bitiriyormuş genelde rampalı yerlerde kullananlarda oluyormuş kullanıcı hatası kaynaklı diyor.beş altı motor serviste var diyor şuanda , bozulmayan mal olmaz çalışan her aksam eskir kimsenin malını kötülemeyim ben servisin yalancısıyım[emoji4]Sdf nin frenlerinin etrafımda hiç sıkıntı görmedim duymadım ama bu olmicak anlamına gelmez kul yapısı.arada bi olanda sizin ustaya denk gelmiş
Şimdi bozulsunda yedek parça satalım prensibi var yani traktörü alınca iş bitmeyecek kazık uzayıp gidecek....Biz 74 model 165 i 2000 yılında fren yaptırdık tamirci orjinal ilk defa açılıyo dedi 20 gün önce sattık aynı frenle tahminimce daha %40 45 vardı frenleri kullanda öyle az değildi hani arazi engebeli olduğundan sürekli tek fren kullaniyoduk şimdi neden bukadar uzun ömürlü yapılmıyo acaba 40 yıl önce teknoloji dahamı ilerdeydi
O eski makinaları yapanlar cennetlik kaç yıl kullanım icin planlanıp yapıldı acabaŞimdi bozulsunda yedek parça satalım prensibi var yani traktörü alınca iş bitmeyecek kazık uzayıp gidecek....
O dediğin vana bende full aktif ve çokta tek fren yaparımSame servis bacanağı aradım bilgi için , önleri ayıran bir vana varmış frene basınca önlerde tutmaya zorladığı için daha tez balatayı bitiriyormuş genelde rampalı yerlerde kullananlarda oluyormuş kullanıcı hatası kaynaklı diyor.beş altı motor serviste var diyor şuanda , bozulmayan mal olmaz çalışan her aksam eskir kimsenin malını kötülemeyim ben servisin yalancısıyım[emoji4]
Varsın bozulmasın düşmanın değilim ya ben sadece duyduğumu söyledim serviside aradım teğit etti, Memnunsanız güle güle kullanın .O dediğin vana bende full aktif ve çokta tek fren yaparım