deutz agrolux 75 yazdan kalma birkaç kare..:)

Ynt: deutz agrolux 75 yazdan kalma birkaç kare..:)

rocky link=topic=63065.msg707621#msg707621 date=1361645581' Alıntı:
:D yakışıklımı noo*-*- noo*-*- aly-*-s aly-*-s Kızlar bana bahmiiyii :)
nasıııı bahmıyiii kör olmaları lazım olurmu öle şe :)
anayurtlu link=topic=63065.msg707628#msg707628 date=1361645873' Alıntı:
Maşallah abi şu deutz daki ön hidroliklere içim gidiyo bide elektronik kontrollü damper çıkışı koyacan tam olacak ;)
yok deutz artık yeter bi traktör parasıda aksesuarına gitti başka bişi alacak ben mesela 5 tonluk bi romork olabilir..:)

selam yusuf usta pullullarının numarasını merak ettim kaç numara pullukların acaba birde kaçıncı vitez çekiyor motor bende same tiger75 aldım o yüzden soruyorum teşekkürler

pardon sorunuza geç yanıt verdim..
pulluklar 4/12 ünlü 2011 model..
çok memnunum tavsiye ederim 4/11 de olabilir..

hmmm ben 5 li 9 numara açık ara alpler düşünüyorum ama nasıl olur bilemiyorum bizim buralar engebeli arazi genelde ben fazla derin sürüm yapmıyorum sizin fikriniz nedir hiç deneme şansınız oldumu

yeniçiftçi link=topic=63065.msg715365#msg715365 date=1362774696' Alıntı:
hmmm ben 5 li 9 numara açık ara alpler düşünüyorum ama nasıl olur bilemiyorum bizim buralar engebeli arazi genelde ben fazla derin sürüm yapmıyorum sizin fikriniz nedir hiç deneme şansınız oldumu
5 li 9 a yok demez tabiki ama engebeli arazilerde uzun olan bu çeşidi nasıl kullanacaksınız merak ettim..

usta 5 liyi çekermi diyorsunuz engebeli derken nasıl düşündün bilmiyorum demek istediğim uzun dik bazı tarlalar aşırı derece dik böyle yerlerde çalışıyorum aklımda ya 4 lü 11 numara yada çekermi bilmiyorum 5 li9 geçiyor

yeniçiftçi link=topic=63065.msg715371#msg715371 date=1362775529' Alıntı:
usta 5 liyi çekermi diyorsunuz engebeli derken nasıl düşündün bilmiyorum demek istediğim uzun dik bazı tarlalar aşırı derece dik böyle yerlerde çalışıyorum aklımda ya 4 lü 11 numara yada çekermi bilmiyorum 5 li9 geçiyor
toprağınızın yapısını bilmiyorum ben burada bazen yonca sökerken çok zorlanıyorum takviye 2 ye kadar düşüyorum ama normal tarla sürümlerinde bazen 4 lü yerine 5/12 li olsa iyi olurdu diyorum ..
eğer bu anlattıklarıma göre arazi yapınız varsa 5/9 luyu hiç arkalana bakmadan gider seri hemde ..
genede civarınızda dolaşıp bunlara benzer pullukları takıp arazinizde denemenizde fayda var sonradan pişman olup ortadada kalmamak için üşenmeyin bunu yapın..

cevaplarınız için teşekkürler bi arkadaşımda 5 li 11 veya 12 numara pulluk var aydın marka tam nosunu bilmiyom 75 80 tümosanla çekiyor o pullukları bi deneyim bakam ama sanki 5 li pulluk kasıntı yapar gibime geliyo 4 lü 11 en iyisi galiba bizim burda genelde kuru tarım arpa buğday ekiyorum yazlarıda sılajlık mısır 10 dönüm civarı