deutz coolstart

Ynt: deutz coolstart

Ben 6206 ' ya yönelince onu çalıştıracaksın sandım önce. Maşallah agrolux sanki yaz aylarındaymış gibi çalıştı. Hoş, Kars ' ı düşününce havaların maşallahı var. 6206 ' ya da bir cold start bekliyoruz.

Biz bu kış -7 leri gördük özellikle ben hayvancılık yaptığım için çok zorladı bizi , Kars asıl olur bilmem , traktörün dışarıda akü suları yağları mazotu bile donabilir.

Ismail abi valla tüm Türkiye ' de yaşanan soğuklar dışında biz kış görmedik. Bu yıl gündüz sıcaklıkları + derecelerde gece de -15 civarında dolanıyor. Geçen yıl saat 20:30 civarında -38 olmuştu. Hatta fotoğrafını bulursam atacağım.

isyankar1985 link=topic=81107.msg963268#msg963268 date=1422376687' Alıntı:
Ben 6206 ' ya yönelince onu çalıştıracaksın sandım önce. Maşallah agrolux sanki yaz aylarındaymış gibi çalıştı. Hoş, Kars ' ı düşününce havaların maşallahı var. 6206 ' ya da bir cold start bekliyoruz.
6206 ya geçen sene yapmıştım. keşke video çekseydim. bu sene yanına yem istifledim. kaput açılmıyor.

ismail_17 link=topic=81107.msg963282#msg963282 date=1422378112' Alıntı:
Biz bu kış -7 leri gördük özellikle ben hayvancılık yaptığım için çok zorladı bizi , Kars asıl olur bilmem , traktörün dışarıda akü suları yağları mazotu bile donabilir.
ismail abi -7 çanakkale için çok soğuk bir hava, ama bizim buralarda bazen yaz aylarında bile 0 ın altını görmek mümkün. Nem oranı düşük olduğu için insanı çok etkilemiyor. ama traktörler için nemin etkisi varmı onu bilemedim.