Ynt: ( Deutz-Fahr agrolux 70 ) detaylı fotolar
allah kaza bela vermsin...
traktörün özelliklerine fiyatına frenine anahtarına bişi diyen yok.. güzel traktör biz sadece her şey güzel kabinde biraz daha değişiklik olsa iyiymiş dedik kardeş..fiyatı ucuz o zaten ayrı... güzel traktör çiftte falan denemedim ama olsun....
ibi mehmet link=topic=33251.msg287997#msg287997 date=1281249988' Alıntı:bndede var aynısı gayet memnumum yanii
allah kaza bela vermsin...
xdragonx link=topic=33251.msg294942#msg294942 date=1284056104' Alıntı:2010 model 3 silindir 70 hp kategorisinde en teknolojik motor hangisi bana söylermisiniz bu traktörde hangi tarafa tek fren yaparsanız o tarafın ön lastiğini kilitliyor artısı 4 lastiği hidrolik fren ve anahtara basıyorsunuz kollar iniyor kalkıyor mazot pompası bile yok traktörde ısındıkça mazot yakışı azalıyor istesenizde istemesenizde 4 lastik radial geliyor kabinde dağcılar marka ucuz kabin yerli montaj olduğu için siz isterseniz hisarlar alın fark verin buda mumkun 70 hp kabinli klimalı 4x4 57.000 liraya başka ne marka traktör alırsınız bana onu söyleyin
traktörün özelliklerine fiyatına frenine anahtarına bişi diyen yok.. güzel traktör biz sadece her şey güzel kabinde biraz daha değişiklik olsa iyiymiş dedik kardeş..fiyatı ucuz o zaten ayrı... güzel traktör çiftte falan denemedim ama olsun....