( Deutz-Fahr agrolux 70 ) detaylı fotolar

Ynt: ( Deutz-Fahr agrolux 70 ) detaylı fotolar

yaralamazlar olmazsa servise var baa şunu bağlayın de bağlarlar yada git bi elektirikçiye samede olacak tabi yav her işi o yapar bende 4030 yok herkes bunu diyor ama biraz alt modeli olan tn75 lerden alacaz o zaman resmi ve yazıyı ona uygun hale getireceğim

BASAYEV link=topic=33251.msg334526#msg334526 date=1296669259' Alıntı:
yaralamazlar olmazsa servise var baa şunu bağlayın de bağlarlar yada git bi elektirikçiye samede olacak tabi yav her işi o yapar bende 4030 yok herkes bunu diyor ama biraz alt modeli olan tn75 lerden alacaz o zaman resmi ve yazıyı ona uygun hale getireceğim
servis bağlamıyo yasakmış çakmak soketi bağlamak. inş alırsın motorunu şimdiden hayırlı olsun, t4030 ' unda çok güzel torku var maşallah

yav anlatmaynan bitmez bi makine bana göre çünkü benim işimi görür fazlasıyla pancar söker sılaj yapar balyada bağlar tamam geri işleri zaten yapar ama sen servise gitme o zaman elektirikcinin birine git aman motoru felan yakamda :D isim ne senin

BASAYEV link=topic=33251.msg334534#msg334534 date=1296669652' Alıntı:
yav anlatmaynan bitmez bi makine bana göre çünkü benim işimi görür fazlasıyla pancar söker sılaj yapar balyada bağlar tamam geri işleri zaten yapar ama sen servise gitme o zaman elektirikcinin birine git aman motoru felan yakamda :D isim ne senin
BERKAY anlş-*s

BENİMDE ÇOK HOŞUMA gitmişti 260 gold vardı bende onu sttım deutz alacaktım fakat o arada iki arkadaş 50 lik deutz aldı bir hafta sonra baskı balata değişti ..öbür arkadşınkide tarla sürerken pulluğu tam indirmiyordu kendimde kullandım ,sürüş rahatlığı yok kabin orjinal olmadığı için için çok gürültülü ama gücü yerinde, arıza olaylarıda olunca gene en iyisi massey diyerek massey aldım,,, amacım deutz u kötülemek değil benim içime sinmedi

ya bizdede messey ferguson vardı gecen sene degiştirdik detuz aldık fazla kulanmadıgımız icin daha artı eksilerini bilmyoruz bu konuda bilgi edinmek istiyorum

güzel paylaşım tşk, benim dikkatimi çeken göstergeleri biraz daha çalışmaları lazım içnde.