deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo

Ynt: deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo

bende daha yeni aldıım deutz fahr 70 4 wd daha once sureklı massye kullanan bırı olarak bıraz farklı gelıyo ama alısıtıktan sonra gayet ıyı cekıyo ben donerlı 3 lu pulluk taktım denendım gercekten cok guzel cekıyo ve yakıtta cok cımrı oldugunu soyleyebılırım .. dekarda duruma gore 1.8 lt 2lt arasında yakıyo ...

Deutz nh yi harcamış valla :D helal deutz a nh bide turboluysa neden bu kadar bayılıyo anlamadım doğrusu

kesinlikle deutz iyi asılıyor,ama şuda bir gerçek nh ' yi kullanan arkadaş pek bu işi bilmiyor sanırım.hangi vitesde gideceğini bile videoyu çeken arkadaş söylüyor.kimse kızmasın bu böyle çekişmelerde çok öenmli bişey,birde deutz ' u kullanan arkadaş motor hareket ettiktan sonra çizeli bırakıyor dolayısı ile motor bunalmıyor.diğer arkadaş çizeli bırakıp sonra gaza basıyor,nh ' nin hidroliği hassas olmadığı içinde motor olduğu yerde yığılıyor.tabiki hareket halinde çizeli bırakan arkadaş daha avantajlı başlıyor sürüme.ama evet deutz her şekilde kalıbına göre çok iyi bir makina,buna inkar etmiyorum.

nailyetek link=topic=34441.msg294216#msg294216 date=1283729698' Alıntı:
Video için teşekkürler.. Gerçekten kaliteli bir çekim olmuş, traktörler konusunda yorum yapmıyacam.. Bence her ikiside gayet güzel..
nail,yiğidi öldür hakkını yeme...... ;D,y0rum yapman gerekirdi,nh ,deutz dan babayiğit duruy0r....

td 75 d benim traktörüm daha 1000 saatte bildiğim bir arkadaştan aldım 2500 lira para saydım garrett turbo aldım o koskoca traktör 7li çizeli çekmekten aciz bu videoyu çeken benim deutz amcamın deutz u alırken 60-56 vardı sattık onu aldık ve hala bilip bilmeden öyle saçma yorum yapılıyorki ben anlamıyorum 1 yıl kullandığım traktörü bana anlatanlar nasıl bir mantık taşıyor anlamıyorum agustos sıcağında td ile çizel çekemedim hararet 2 kere çıktı artı kurakta yürümüyor deutz taktık deutzun çizel çektiği yere yorum yapan arkadaş o videoda benim ben çektim td yürümedi bile 20 gazdan aşağıya çift sürmüyor çizelde 1-2 sine kadar düştü yav bu motor bu kadar mı aciz yorum yaparken biraz mantıklı olun o videoların hepsini ben çektim td yi deutzu aldığınız malın iyi yönlerini överken kötüsünüde övün ki gençler bilinçlensin yarın alrım 3 tane td 85d ama ben bu defteri kapattım mazot yakışı bile beni bayılttı sattım kurtuldum imkanınız varsa binin başkalrının motoruna deneyin farklarını ölçün deneyin olumsuz yönlerini yazın herkes bilinçlensin herkes bilsin benim binip kullandığım benim çektiğim videoya benim videomla yanıt vermeyin

TT 55 link=topic=34441.msg328533#msg328533 date=1295856453' Alıntı:
işte td 75 le aynı derinlikte iş yaptığı zaman deutz un başına gelenler.

deutz fahr agrolux 70

bu video bana ait asıl sen td 75d nin düştüğü durumu görseydin neler dderdin neler 5 dakikada 2 kere hararet yaptı 1-3 ünde bile yürümedi şu an benim bildiğim 4 tane satılık td 75d var hepsi satıyor

maydonoz olmak gibi olmasın ama nh nin çektiği çizelde ara kolu biraz kısa ayarlanmış buda cizeli daha dik vaziyette ve daha derin sürüm yaptırıyor ara kolu 3veya 4 tur çevrilip biraz uzatılsa daha iyi olurdu deutsun çizelini yakın çekim yapmamışsınız ama o biraz eski gibi duruyor belki de nh nin çizelin den hafif ama onun ara kolu iyi ayarlı görünüyor bunlarda benim yorumlarım ...(yorumu ma bakıp beni nh ci falan sanmayın ben koç u hiç sevmem deuts ların hastasıyım ama videoda gördklerimi neyse onu yazdım sakın yanlış anlama arkadaşım) bils-*-

umut71 link=topic=34441.msg566302#msg566302 date=1332106899' Alıntı:
maydonoz olmak gibi olmasın ama nh nin çektiği çizelde ara kolu biraz kısa ayarlanmış buda cizeli daha dik vaziyette ve daha derin sürüm yaptırıyor ara kolu 3veya 4 tur çevrilip biraz uzatılsa daha iyi olurdu deutsun çizelini yakın çekim yapmamışsınız ama o biraz eski gibi duruyor belki de nh nin çizelin den hafif ama onun ara kolu iyi ayarlı görünüyor bunlarda benim yorumlarım ...(yorumu ma bakıp beni nh ci falan sanmayın ben koç u hiç sevmem deuts ların hastasıyım ama videoda gördklerimi neyse onu yazdım sakın yanlış anlama arkadaşım) bils-*-
yorum yokmu