Disc harrow-diskaro (DİSK tiltler) öneriniz hangisi

Azim marka olanlar daha önce kullandığım diskaro 61 cm disk ağır şase olduğundan 100 HP civarı traktöre yol pozisyonunda ağır geliyordu. Bu ürünü sattım. Yerine 56 cm disk orta şase bir ürün almak istiyorum kullananlar hangisini önerirsiniz.

Azim sağlamlık olarak sorunsuzdu kusur olarak disk araları ölçüleri her diskte farklıydı ve açısal diye düşünüyorum arka sıra tam sürmüyor karık yapıyordu. Açısalda en güzel matris armoni gibi duruyor.

IMG_8077.JPG

IMG_9068.JPG
IMG_9069.JPG

Azim marka olanlar daha önce kullandığım diskaro 61 cm disk ağır şase olduğundan 100 HP civarı traktöre yol pozisyonunda ağır geliyordu. Bu ürünü sattım. Yerine 56 cm disk orta şase bir ürün almak istiyorum kullananlar hangisini önerirsiniz.

Azim sağlamlık olarak sorunsuzdu kusur olarak disk araları ölçüleri her diskte farklıydı ve açısal diye düşünüyorum arka sıra tam sürmüyor karık yapıyordu. Açısalda en güzel matris armoni gibi duruyor.

Ekli dosyayı görüntüle 40884
Ekli dosyayı görüntüle 40885Ekli dosyayı görüntüle 40886
Ustadim bizde matris armoni ve azim arasinda kaldik 24 lu 56 cm azim aldik sonunda bu hafta teslim edildi hafta sonu kismet olursa fotograflarini paylasirim

URL unfurl="true"] http://www.efeziraat.com.tr/tr/Urun...rep---cekilir-tip-disk--merdane--kombinasyonu[/URL]

Bakmakta fayda var en guzeli bu ve daha genis calisma imkani verir traktore binmez ama bana disk tillerin calisma hizi her zaman mantiksiz geliyor arazi sartlarinda traktör daha yavas çalışmalı gibi
Her tarim aletinin bir calisma hizi var sazimanlida olsa mibzeri 7-9km hizda kullanmali pulluk 5-6.5 km hiz aysan dedigimiz kultivator 7-10km hiz demekki disk tiller de bu hizli islemede calisan bir alet efe tarim makinalari yenilikleriyle tarimimiza katki saglayacaktir destek olacaktir ancak 2017 de kurulmasi sebebiyle yeni olusu sahsimda biraz duraksama yaratiyor

• Beğen
Tepkiler: The_Hoca
Benim göstermek istediğim cekilir tip disk tillerin daha iyi olusu marka arastirmak lazim
fakat calisma hizi konusunda demek istedigim traktorler yuksek hızlarda vites secimi daraliyor cvt sanjiman yada bol takviye bucuklu sanjiman olmasi lazim

Benim göstermek istediğim cekilir tip disk tillerin daha iyi olusu marka arastirmak lazim
fakat calisma hizi konusunda demek istedigim traktorler yuksek hızlarda vites secimi daraliyor cvt sanjiman yada bol takviye bucuklu sanjiman olmasi lazim
Burda sana katiliyorum ustadim traktorumuz mccormick tmax 110 36 ileri 12 geri vites olunca biz vites olarak aralik hizlarindan gerekli vitesi bulmaya calisiyoruz ve km olarak gerekli hiz ekipman ayarini yapiyoruz gonul ister cvt ve vario sanzimanlar da ama butce kazanc ve masraftan kurtarmiyor ancak bizim işlemlerimize artik vites sayisi ve hiz varki sart sebebiyse ekipman ureticeleri ve ekipmanlar cunku her ekimpanin hiz pitonsiyeli var elverisli calisma kosulu var bu yuzden ne kadar vites olursa bize uygun hizi yakalatir 12 iler 12geri olmekle birlikte 24 ileri 24geri de zor cevap veriyor ekipman firmalarımiz avrupayi takip ediyor