Doğadaki mantarı kültür ortamında yetiştirme

Selamunaleyküm abilerim kardeşlerim. Bu aralar mantar yetiştiriciliğini kafama koydum, fakat bir farkla. Doğada kendiliğinden yetişen resimdeki mantarlardan yetiştirmek istiyorum. Acaba kültür ortamında yetiştirebilir miyim? Bu konuda bilgi sahibi olanlardan yardımlarını bekliyorum. IMG_20180617_163000.jpg

Bursa, İznik gölü çevresinde kavak mantarı yetiştirenler var, evin bahçesinde 2 m^2 alan içine kavak kütüklerini toprağa gömüyor ve çevresini baklavalı telle kapatıp üstüne sundurma koyuyorlar, tavuk v.s. girmesin diye, iklim ve ortam uygunsa olur.

Kavak mantarı bizim köydede denendi karanlık mahsen bodrum gibi rutubetli yerde yetiştirmek icin söğüt kütüğünde ama sonuç husran kültür mantarı yapanlar var o biraz daha karlı gibi

Her taraf kavak mantarı doldu taştı zaten, çaşır mantarını denemek istiyorum, piyasada çok yok ama tadını bilenler bilir. Bu mantarı yiyince diğerleri ot gibi geliyor