Tekerleği ön tarafa çevirirseniz değmez
Nasıl yapcaz onu tam anlamadım
Bağlantıdaki 6 vidayı söktükten sonra 180 derece çevireceksiniz yani lastik ön tarafa bakıcakTam tersi şekilde mi duracak
Bağlantıdaki 6 vidayı söktükten sonra 180 derece çevireceksiniz yani lastik ön tarafa bakıcak
Traktorün kaldirma kolunu , tam kaldırın kolları tamamen kısın boştayken , o şekilde deneyin olmadı ön tekeri çiziye düşürüp öyle çevirmeyi deneyin,Mantıklı fikir yarın deneyeceğim sizin tecrübeniz nerden denediniz mi daha önce
Traktorün kaldirma kolunu , tam kaldırın kolları tamamen kısın boştayken , o şekilde deneyin olmadı ön tekeri çiziye düşürüp öyle çevirmeyi deneyin,
Videodaki tekerde öne bakıyor gördüğüm kadar
Yok abi öne döndümü hassasiyet boşa çikıyor, pulluk sahibi arkadaş olmaz dedi, kollari kisacak , one alırsa traktör o pullugü çekemez resimdeki pulluk 1500kg ,Videodaki tekerde öne bakıyor gördüğüm kadar
En uygun one çevirmek bencede
Olabilir Kullanmadim hiçYok abi öne döndümü hassasiyet boşa çikıyor, pulluk sahibi arkadaş olmaz dedi, kollari kisacak , one alırsa traktör o pullugü çekemez resimdeki pulluk 1500kg ,
Yok abi öne döndümü hassasiyet boşa çikıyor, pulluk sahibi arkadaş olmaz dedi, kollari kisacak , one alırsa traktör o pullugü çekemez resimdeki pulluk 1500kg ,
Sizden bahsetmedim , vudeodaki arkadaş , öne cevrilirse teker hassasiyet bosa cikar dedi motoruna bisey diyen yok çok biliyorsan sorma ozaman ...Neye olmaz demişim 1200 kilo civarı pulluk traktörün 6445 kilo kaldırma kapasitesi var zaten kollar en kısada zaten adam 5 lisini td 110 a takmış
Hidrolik kolları tam kıs, teker one donerse hassasiyet yapmaz, önde olsa idi öne konumlandirırlardi, pulluk ortakol baglantisi uygun degildur bu pullugu alanlar genelde satiyor, videodaki pulluk alpler özel yapim trde tek sahibide şahsina münasir dostum bilgi budur almak almamak sana kalmiş , umarım yardimci olacak birileri çikar, ne kralım ne kralcı beni bilen bilir, bilmeyende ögrenirKral bişey söylemedik teker öne çevrilirse hassasiyet yapmazmı diyorsun sen hangisi doğru hassasiyetten biraz daha kaldırdım hala değiyor ama baya azaldı yarın tekeri geriye alcam bide öne çevircem deneyecem geriye çekince tekeri olacak ama bide öyle denşycem
Hidrolik kolları tam kıs, teker one donerse hassasiyet yapmaz, önde olsa idi öne konumlandirırlardi, pulluk ortakol baglantisi uygun degildur bu pullugu alanlar genelde satiyor, videodaki pulluk alpler özel yapim trde tek sahibide şahsina münasir dostum bilgi budur almak almamak sana kalmiş , umarım yardimci olacak birileri çikar, ne kralım ne kralcı beni bilen bilir, bilmeyende ögrenir
Hidrolik yan kollarin tam olarak kalkip kalkmadigindan emin olun,vede tam kısık olsun, bir video cekip yotube kanalinuz varsa oraya atın ordan buraya kopyalayın , gorsel olarak degerlendirelim.Seneye artık ünlüden şaşmayam seneye alırız inşallah
Yan kolllar açılmaya açılmaya sıkışmış 1 gün uğraştık son yüksekliğe getirdikHidrolik yan kollarin tam olarak kalkip kalkmadigindan emin olun,vede tam kısık olsun, bir video cekip yotube kanalinuz varsa oraya atın ordan buraya kopyalayın , gorsel olarak degerlendirelim.
Hidrolik yan kollarin tam olarak kalkip kalkmadigindan emin olun,vede tam kısık olsun, bir video cekip yotube kanalinuz varsa oraya atın ordan buraya kopyalayın , gorsel olarak degerlendirelim.