Kolay gelsin abi
Kolay gelsin abi. MaşAllah
Kolay gelsin bereketli olsun abi , pulluk cok güzel sürüyor, çabuk alışmışsınYeni sezon tarla hazırlığına başladım.Pulluğun dönmesi 1.25 ten itibaren.
Sağol Ufuk hocam.Evet alıştım,çok güzel sürüyor.Saatte 6 dekar yer sürüyorum.Ana vites 1,takviye 3.Sürüm derinliği 33-34 cm(ölçtüm.traktörde pulluk kolu lastik arasını ölçüp pulluğu tam ortalamak için metre taşıyorum).Yakıt dekara 2 litrenin altında.Kolay gelsin bereketli olsun abi , pulluk cok güzel sürüyor, çabuk alışmışsın
Sürüm bile zor olur hat düzgün çıkmaz. Dengeli bile olmaz bir batar bir çıkarBu arada kesek kalkmıyor sizin toprakta ben şimdi sürsem 14 inç pullukla 30 inç kesek kalkar![]()
Aynen öyle hemşerimSürüm bile zor olur hat düzgün çıkmaz. Dengeli bile olmaz bir batar bir çıkar![]()
Kuraklığın sonucu.Toprak kül gibi dağılıyor.Acı zulüm bu yılı atlattık bakalım yeni sezonda neler göreceğiz?Bu arada kesek kalkmıyor sizin toprakta ben şimdi sürsem 14 inç pullukla 30 inç kesek kalkar![]()
Sağol Ahmet kardeşim.Kolay gelsin abi
Sağol İsmail hocam.Bereketli olsun
Güzel ekip güzel işçilik olmuş
Hayırlısı olur abi inşAllahKuraklığın sonucu.Toprak kül gibi dağılıyor.Acı zulüm bu yılı atlattık bakalım yeni sezonda neler göreceğiz?
Sağol Ahmet kardeşim.
Sağol İsmail hocam.
Sağol Mahmut kardeşim.Kolay gelsin abi
Maşaallah, her zorluğa ve her yokluğa rağmen işinin başinda duran üreten insanima selam olsun...
İşlenmiş topraktan mı derinlik.Sağol Ufuk hocam.Evet alıştım,çok güzel sürüyor.Saatte 6 dekar yer sürüyorum.Ana vites 1,takviye 3.Sürüm derinliği 33-34 cm(ölçtüm.traktörde pulluk kolu lastik arasını ölçüp pulluğu tam ortalamak için metre taşıyorum).Yakıt dekara 2 litrenin altında.
İyi ki 3 lü almışım.Servis bile 4 lü al rahatlıkla çeker dedi ama 4 lü ile bu hız ve derinlikte süremezdim.Az yer götürüyor gibi görünüyor ama aynı hesaba geliyor.
Hayır,pulluğun değmediği tarla seviyesinden.Her traktörümde çeşitli işlemler için şerit metre taşırım.Sürülüp kabarmış toprak seviyesi yaklaşık 15 cm daha fazladır.İşlenmiş topraktan mı derinlik.