Dünyanın EN kolay Çalışan Traktörü-MARSHALL:)

Ynt: Dünyanın EN kolay Çalışan Traktörü-MARSHALL:)

o değilde o takım taklavatlardan biri kaybolsa yandın.. anahtar kaybolmuştan beter olur:)

Adam fişek koyuyor ama o fişek normal fişek değildir sanırım. Sadece içindeki kapsül patlıyor gibi. Yani fişeğin içindeki saçmalar boşaltılmış olmalı.

Yoksa her seferinde o saçmalar nereye gidiyor...?!

ayrı bi ehliyeti varmış zaten:) düşün ABD ' de 3-5 kişi de var yani:)

ha bi iyiliği varki dünyada HİÇ çalınmamış bi motor markası.. hırsızlar ya işin ortasında yakalanmış yada mesleği bırakıp gitmiş :)

zahmetlide olsa böyle marjinal sistemleri seviyorum ben keşke şimdide opsiyonlu olsa

Bir de şöyle bakın; Belki o tarihlerde Vurdurma tekniği daha icad olmamıştır.
Şahsen yokuş yukarı bırakıp vurdurmak daha kolaydır bundan

FatihEFE link=topic=80812.msg959468#msg959468 date=1421604716' Alıntı:
zahmetlide olsa böyle marjinal sistemleri seviyorum ben keşke şimdide opsiyonlu olsa

bizim lada nivaların nerdeyse 80-90 modellerinde bile vardı.. şu su motoru kolu ihtiyat olarak rusyanın soğuguna karşı:) gerçi karakış dahil HİÇ 2 kere kontak çevirdiğimi hatırlamam..

UÖZKAN.77 link=topic=80812.msg959481#msg959481 date=1421605677' Alıntı:
1940 ' lar.. ülkemizde ÇOK ciddi kıtlıklar yokluklar yaşandı.. ve MARŞAL yardımı geldi.. işte bunlar ve diğer şeyler..

LanzBuldog ' a da benziyo..

Starting a Lanz Bulldog
Hakikaten çok orjinaller,
An itibarıyla MF taklidi yapıp Dışarıya ihraç eden firmalara karşı önyargım değişti.

İSMAİL TUTAR link=topic=80812.msg959485#msg959485 date=1421606051' Alıntı:
Hakikaten çok orjinaller,
An itibarıyla MF taklidi yapıp Dışarıya ihraç eden firmalara karşı önyargım değişti.
Bizim MF taklitçilerinin tek eksiği kopyala yapıştır yapmaları.

Bu LanzBuldog ' dan 1 tane ankara da gördüm.. bakımsızdı çalışır vaziyette değildi..

ama zamanın makineleri işte.. 1950 ' lere kadar TÜM ülkede olan traktör sayısı bugün 1 ilçede var.. nerden nereye..

UÖZKAN.77 link=topic=80812.msg959464#msg959464 date=1421604165' Alıntı:
ayrı bi ehliyeti varmış zaten:) düşün ABD ' de 3-5 kişi de var yani:)

ha bi iyiliği varki dünyada HİÇ çalınmamış bi motor markası.. hırsızlar ya işin ortasında yakalanmış yada mesleği bırakıp gitmiş :)

Yav ne güldüm akşam akşam..

Allah ta seni güldürsün Umut Abi..