Dünyanın EN Sağlam Römorku:)

Ynt: Dünyanın EN Sağlam Römorku:)

ağırlığına inanırım 5-6 tonu taşır o römork..

ama o fil 1 adım sağa-sola atsa azıcık yanlasa ANINDA devrilir.. öyle ortalı ve dengeli durması imkansız yada dünyanın EN akıllı-dengeli fili:)

Bu Hintlileri seviyorum, beni hep güldürüyorlar...:))
İyi cesaret, bazı zamanlar danaları iyi bağlamaz ve kamyon kapakları yüksek olmazsa atlayanlar düşenler olur.

ton çok önemli değil.. 1-2 tonluk su tankını bağlamayı unutup.. sağa sola kayınca römorku deviriyorlar..

EN riskli yükler;

*CANLI hayvan (bağlanmamış su deposu vs dahil hareket eden tüm yükler)
*Havaleli (beton mikseri ..vs)

eğer foto gerçekse ki öyle gözüküyo.. ya fil çok eğitimli yada filler düşündüğümüzden çok daha akıllı.. 300-500 kiloluk deli bi danayı bağlamadan koy.. ya römorku devirir ya atlar kaçar..

Haklısın abi. Adamlar riske girmiş :D. Zaten ne kadar saçmalık varsa hep bu hintlilerde :D.

mj-hop-photo.jpg

69958152.jpg

photo-7181.jpg

Traktör ile fil çekişmesini de paylaşayım bari :D.

0305009231-l.jpg

tractor_vs_elephant.jpg

çekişmeyi fil kazanır kazanmıştır.. canlı hayvanlardaki tork/tork yedeği şimdilik makineler için hayal :)

şurda küçük/orta siklet motorlar ya pati çeker durur yada bayılır kalır..

http://youtu.be/VBy9Bz6NrXE

bu fotolardan sonra kesin inandım filler çok akıllı dengeli hayvanlar.. ilk binişte ilk adımda bile aracı şahlandırması yada devirmesi işten bile değil..