Traktörü büyütünce ekipmanı da büyütmek gerekiyor 26lı diskli tırmığı verip yerine 32li ağır tip katlamasız tek şase 4 metre iş genişliği olan Efe leopar modelini tercih ettik
Sağol abi 2 ton olduğunu söylediler 56 disk çapındaHayırlısı olsun gule gule kullanın Evren kardeşim.
Kaç kg bu canavar? Disk çapı kaç cm?
Bağımsız olduğu için kesinlikle toplama yapmıyor sulantılık yere girip çamur toplasa bile biraz geri gittiğinde üstündeki çamurları atıyor asılı tip olduğu için davlumu bir Aysan bir tiller çeker gibi yapabiliyorsun daha pratik olduğunu düşünüyorum yastıklama yaparken özellikle lastikleri indir ileri geri yap davlumu düzleyip lastikleri sal git gibi zaman kayıpları olmuyor bir de goble uzun oluyor tabi bunlar 3 sıralı tiller uzunluğundaHayırlı olsun , tekerli goble yerine bunun tercih sebebi nedir, mil olmaması silecek olmamasımı, gobleye göre artısı nedir.
Ana yola çıkmadığımız için sıkıntı olacağını düşünmüyorum tarla yolundayız genelde 4 metrelik tillerimiz var onunla sorun yaşamadık katlamalı olunca daha ağır ve fiyat farkı daha fazla oluyorHayırlı bereketli olsun
4 m katlamasız sıkıntı olmazmı
Mahsuru yoksa fiyatı ne kadar?Ana yola çıkmadığımız için sıkıntı olacağını düşünmüyorum tarla yolundayız genelde 4 metrelik tillerimiz var onunla sorun yaşamadık katlamalı olunca daha ağır ve fiyat farkı daha fazla oluyor