Geçen yıl çift disk hms aldım çok memnunum dengeli atıyor akması kokması yok tavsiye ederim....

Geçen yıl çift disk hms aldım çok memnunum dengeli atıyor akması kokması yok tavsiye ederim....
![]()
![]()
![]()
Bizdekide tek pistonlu hortumun erkek ucunun arkasına vana taktırın pistonu değiştirmeye gerek yok işin bitince vanayı kapat hiç birşey olmaz fotoğraf istersen atabilirimGeçen hafta ekinlere gübre atarken,her gübre saçma işlemindeki kronik sorunumuz devam etti. Pistonlu aç-kapa nın tek girişli olması sebebiyle gübre saçma kapalı konumdayken, baskı yapan yay kovayı açıp gübreyi görüntüdeki gibi döküp beni çileden çıkarttı.
Ben hiç bir ekipman tercihinde yanlış yapmadım bu fırfır hariç. 3 yıldır kullanıyorum bu yıl bardağı taşıran son damla oldu ve en kısa zamanda çift diskli bir makineyle değiştirmeyi düşünüyorum.
Bundan dolayı arkadaşlar size diyeceğim,bir ekipmanın 2-3 bin lirası fazla olsun ama temiz olsun ve verimli olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 22709
Bizdekide tek pistonlu hortumun erkek ucunun arkasına vana taktırın pistonu değiştirmeye gerek yok işin bitince vanayı kapat hiç birşey olmaz fotoğraf istersen atabilirim
Bizdekide tek pistonlu hortumun erkek ucunun arkasına vana taktırın pistonu değiştirmeye gerek yok işin bitince vanayı kapat hiç birşey olmaz fotoğraf istersen atabilirim
Görüntüdeki makine HMS'nin A serisi,bunların birde S serisi var yatay karıştırıcılı ama çok pahalıdır. Yalnız güzel bir makinedir.
Bende de gaspardo zeno çift diskli gübreleme makinası var ama aynı sorun bende de var.
Almış olduğunuz makina önalların titreşimli modelimiBen dun onaller marka makine aldim o da kemdi kendine acma yapiyordu vanasinda problem varmis halledildi vanayi kntrl edin
Almış olduğunuz makina önalların titreşimli modelimi
Titreşim olayını tam anlayamadım nasıl yapıyor titreşim hareketini, birde tavsiye edermisiniz HMS , dönder ve önallar arasında kaldımevet 1200 kiloluk![]()
Titreşim olayını tam anlayamadım nasıl yapıyor titreşim hareketini, birde tavsiye edermisiniz HMS , dönder ve önallar arasında kaldım
Hassas gübre atması önemli bende gençlerin dik karıştırıcılı modeli var gördüğüm en ayarsız makina diyebilirim, iyice bıktırdı, fabrikasından fiyat aldım önalların 900 lt 9000 TL fiyat verdiler bakalım bi pazarlığa oturacaz, bu arada makineniz hayırlı olsunSimdi ben daha 2 gun once onallari aldim cok kullanmadima hemen al arkadasm diyemem birde aygun var bizde iki makineyide kullaniyoruz suanlik guzel cok hassas bir makone arkasndaki cizelgeye gore ayarladiginjzda gramina kadar dogru atiyor ve atis tarzi cok homojen hms den iyidir ama donderi bilmiyorum titresim olayinada gelirsek firfirlarin uzernde tutreyen bi mekanizma yapmislar yani makinenin tıkanıp atmama gbi bi durumu yok herturlu atiyor benim hosuma gitti
Hassas gübre atması önemli bende gençlerin dik karıştırıcılı modeli var gördüğüm en ayarsız makina diyebilirim, iyice bıktırdı, fabrikasından fiyat aldım önalların 900 lt 9000 TL fiyat verdiler bakalım bi pazarlığa oturacaz, bu arada makineniz hayırlı olsun
Çok kral makina tavsiye ederim..
Çok kral makina tavsiye ederim..