Eksantrik milinden kaynaklanan güç artışı?

Egzantrik milindeki subaplari açıp kapatan açılar değişiyor ve motorun egzoz gazı azaltiliyor ve böylece Euro 3 ve 4 oluyor diye biliyorum.
 
İyi olmuştur ama inşallah ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkmaz. İlk etapta bi yerlerden yağ atmaya başlar. 1.2 turbolu 120 hp araçlar gibi 100.000 demeden motor bitirenler gibi olmasın. Yıllar önce Ferguson'da oynama yaptılar bi dahada düzen tutmadı.
 
Bu işler hep euro motor işi yüzünden çıktı geldi ama önemli olan doğaya zararı azaltmak ve böyle durumlar doğuyor. Üretimde şart koşuldu ülkemizde bile euro 3 üretim var euro 4e az kaldı.
 
Onların amacı gerçekleşecek diye biz performans kaybına uğruyoruz zararlı gazları azaltmak istiyorlarsa çok yağ yakan kamyonlar var eski Fordlar bmcler Vs bunları yok etsinler trafikten kaldırsınlar araç sahiplerine araçların hak ettiği değeri ödesinler o insanlarda madur olmaz bizde
muayeneden gecerken sorun oldumu ornegin ekzoz muayenesi
 

Benzer Konular


Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt