EMİR TARIM STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2014...!!!

EMİR TARIM STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2014...!!!

06-09/08/2014

Çorlu / Tekirdağ

Arkadaşlar bildiğiniz üzere geçtiğimiz yaz Çorlu Tarım Fuarı 2014 düzenlenmişti. Fuara iki gün katılmıştım. Birinci günü köyden abiler ile katılmıştım. Diğer günde sitemizden üye arkadaşlarla beraber gezmiştik. Zaten o fotoğrafları daha önce paylaşmıştım. Şimdi ise fuarda sergilenen ürünlerden detaylı fotoğrafları paylaşacağım. Birçok fotoğraf olduğu için anca paylaşma fırsatım oldu. Bu fotoğraflarda da Emir Tarım Standını göreceksiniz....;)

alipasalierkan..........;)

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

SON

Ynt: EMİR TARIM STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2014...!!!

Paylasim icin tesekkurler Erkan. Su yayli ayakli mibzerlerden iyi ki almamisim. Bu sene camurda hic yurumediler :( ermak disk tiller sahane ya ;)

CropMasteR link=topic=79956.msg947619#msg947619 date=1419000569' Alıntı:
Paylasim icin tesekkurler Erkan. Su yayli ayakli mibzerlerden iyi ki almamisim. Bu sene camurda hic yurumediler :( ermak disk tiller sahane ya ;)

Yaylı ayaklar kullanışsız abi. Heleki böyle senelerde. Bizim köyde Gaspardo var. O bile iş yapmıyor. Ermak ' ta biraz esinti var....:D

alipasalierkan link=topic=79956.msg947662#msg947662 date=1419006159' Alıntı:
Yaylı ayaklar kullanışsız abi. Heleki böyle senelerde. Bizim köyde Gaspardo var. O bile iş yapmıyor. Ermak ' ta biraz esinti var....:D
Yaylı Ayaktan kasıt, şu yılan dili ayaklı olan Köymak mı? Ben uçtan yaylı balta ayaklı almayı planladım, yanılmayalım sonra :)

nailyetek link=topic=79956.msg947685#msg947685 date=1419007866' Alıntı:
Yaylı Ayaktan kasıt, şu yılan dili ayaklı olan Köymak mı? Ben uçtan yaylı balta ayaklı almayı planladım, yanılmayalım sonra :)

Aynen o şekil kültüvatör ayağı olanlar Nail abi. Onlar kullanışsız. Sen uçtan yaylı balta ayaklı al...;)

emir tarım kaliteli ürünler satıyor geçen hafta köyden bir abiye 10tonluk köksal aldık