En HIZLI Traktörler?

Ynt: En HIZLI Traktörler?

slm öncelikleTraktörde hız mantıklı deil malum amortisör vs yok:))

DeuztAgroplus 87 kullancıyım elektronik hız sınırlama var 20 gaz da 45,5 km gidiyorum hız sınırlamayı açıp 26 gaz a dayarsan ibreyi 65 km den seri gider :)) deneyen agroplus 77 ciler var sanırım onlar cevap verebilir:)) ama bn 45,5 km ile bile yolda tutamıyorum zıplıo:))

bir tanıdığımda 240 var eski model dişli atılık 640 ı 15 gazda çok rahat geçiyor gerisini siz düşünün ama sona bastığım zaman yola sığmıyor diyo sahibi

Ferguson 240 ve
Powerli 188 kullandik suratlarini ölcmedik ama baya suratlilerdi..
Su an 40km/sa serisi 54c var ..GPS ölçümü 50 km hiz yapiyo..
45 km hizdan sonra arka taraf hoplamaya basliyo yalniz !!!

jhondere 5050 e..... dere tepe ova otoban her yerde maksimun 33-34 :) şaka bi yana 1998-2007 arası 1975 model fiat 540 kullandık.gazınıda açtırmıştık.tam gazda 45-47 yapıyordu...

Teşekkürler..

Aslında sonradan hızlandırmak, aşırı sürat elbette risk.. Orjinalinde fabrikasyon hızlılar elbette daha sağlıklı..

Peki bu hız dişlisi atmanın +/- yönleri nedir acep? Çekişi/yakarı etkiliyo mu mesela...

Hisz dişlisi yolda avantaj olurken tarlada dezavantaj oluyor.

Ornegin bi MF 175 3. Vitese seri dişlisi takdirdiginda yolda zamandan ve yakittan kazanirken tarlada 3. Vites lazim olduğunda seri 1 hizli gelecektir takviye 2 ise yavas gelecektir zaman ve yakittan zarar olabilir.

O zaman zamandan kazanayım derken kaybetmek gibi bişey olur..

Açıkca Zetor 90 boş kelle olarak da 37-38 ' i görüyo 10-12 tona kadar yüklede aynı hızı görüyo.. 15-16 tonda 35-36 ' yı gördü aslında tam da deneyemedim.. kapaklar açık ve kaldırım taşı vardı arkada sallantıdan düşen oldu daha zorlamadım.. yani hız gücü engellememeli..

Derdim çekişten kaybetmeden şöyle 50-60 km yapan bi motor olsa hafriyat, ağır yükte tadından yenmez.. kamyondan evladır..

koyumuzde deutz agrolux 310var 55 km hızla radara yakalandıklarını soyluyolar ne kadar dogru bilmiyorum ama hızlı motor 5 vitesli deutz same ler.

Evet 5 vites ve ÇOK sessiz çalışıyo, Kubota gibi sessiz.. Ufak bi denemelik sürdüm bayidekini ama hızı sona vurma fırsatı olmadı Deutzu ama sessizliğine şahidim.. en azından Zetordan sessiz eminim :)

Kubo ve Zetorda 6 vites ama 40 ' ı zor görüyolar.. hatta bizimki hızlısı bide 30 km ' lik ağır seri Zetorlar var, buna şükür..

Solun kapat git :)

Orda bi sollama yaptın galiba neydi tam görünmüyo..

Yalnız yarın İLK iş bi emniyet çercevesi taktır derim..

Black.Boyss.37 link=topic=70789.msg812356#msg812356 date=1387380795' Alıntı:
arkadaşlar yolda sameler ve landiniler cok hızlıdır ama ben benim fordumun üstüne tanımam yolda 3610 ford 72 km/h ölçtük en son hız dişlisi falanda yoktur sadece 6610s pistonları takılı pompası yeni yapıldı https://www.facebook.com/photo.php?v=373532299392601
gerçekten iyi hız radara yakalanma riski de var çevre yolları burada azami 70 km...