En iyi arkadaşımın babasının hayatını kaybetmesine sebep olan traktör kazası..

Fotoğrafları internette tesadüfen gördüm.En samimi arkadaşımın babasıdır kazayı yapan...Bu kaza 2010 ' da oldu.
Pazar günüydü iyi hatırlıyorum.Dershaneye gidecektik arkadaşım ile .Evlerinde beraber kahvaltı yaptık.Sonra telefon geldi hemen tarlaya gitti.
O anki manzara gözümün önüne geldikçe etkileniyorum.Tarla köyden 15 km kadar uzaktaydı.Babam patates taşıyordu o zaman.Nasılsa ona da telefon gitmiş o da hemen traktörle geldi çekmeye.20 dakika içinde bütün köy geldi oraya.Savcı , polis geldikten sonra bizim motora bağladık çektik ki... Adamın tam göğüsünü traktörün arka ek ağırlıkları oturmuş avuçları açık şekilde kalmış can çekişmiş.Düştüğü yer neyseki çamurmuş yoksa ceset parçalanacaktı belki.

' ' Olayın hikayesi
Tarlayı şoföre sürdürüyormuş.Kahvaltı götürmüş tarlaya.
- ' ' Sen çayı demle kahvaltını yap.O zamana kadar ben biraz süreyim ' ' demiş.
Adam bekle bekle gelmemiş yaklaşık yarım saat sonra traktörü devirdiğini fark etmiş.Şoför gördüğünde zaten iş işten geçmiş... ' '

Haberin linki http://www.adanayorum.com/root.vol?exec=page&nid=146713

Tahminimize göre tarlanın sonunda hidrolik kaldırıp dönerken traktörü savurmuş o da uçuruma devrilmiş diye...
Tam 1 ay önce arkadaşımın isteği üzerine o tarlayı sürdüm.O manzara olay gözlerimin önünden gitmedi...

Ynt: En iyi arkadaşımın babasının hayatını kaybetmesine sebep olan traktör kazası..

Şuanda içim bir hoş oldu vallaha.Daha küçük yaşta babasını kaybetmiş .Allah kimseye vermesin..

Ynt: En iyi arkadaşımın babasının hayatını kaybetmesine sebep olan traktör kazası..

Allahım ailesine sabır versin çok zor bi durum hepimizin kulagına küpe olmalı çogumuz traktör kullanıyoruz dikkat etmek lazım

geçmiş olsun, çok üzücü bir durum allah sabır versin geride kalanlara

ALLAH rahmet etsin çok üzücü ..
geride kalanlara sabırlar dilerim

allah rahmet eylesin bnde 2010 senesinde yıldırımdan dolayı babamı kaybettim allah kimsenin başına göstermesin : ' (

alperen_37 link=topic=68876.msg784969#msg784969 date=1381602639' Alıntı:
allah rahmet eylesin bnde 2010 senesinde yıldırımdan dolayı babamı kaybettim allah kimsenin başına göstermesin : ' (
Başın sağolsun....

Ynt: En iyi arkadaşımın babasının hayatını kaybetmesine sebep olan traktör kazas

mekanı cennet olsun cok zor ve acı bir olay allahım sabır versin

Başınız saolsun Emin çok üzücü bi durum :(

alperen_37 link=topic=68876.msg784969#msg784969 date=1381602639' Alıntı:

Senin de başın saolsun Alperen Allah sabır versin :(

Allah Rahmet Eylesin...

Geride kalanlara sabır wersin...

Lütfen önce emniyet we güwenlik...

Alperen_37 seninde başın sağolsun canım kardeşim...Allah sabır wersin...

Allah cümlemizi korusun. Ölenlere rahmet kalanlara başsağlığı dilerim.

Bende geçen Hafta Babamı Kaybediyordum Allah Kimsenin Başına vermesin :(

allah ramhet eylesin geride kalanlara sabır versin

Allah düşmanımın başına vermesin.Kardeşimize Allah ' tan sabır diliyorum.Benimde babam bir kaç ay önce Shuttle yüzünden ölüyordu.Her zaman Shuttle ' ı boşa alınca takviyeyi yada diğer vitesi boşa alın.Yanlışlıkla Shuttle ' la bir temas bir insanın hayatına mal olabilir.