EN İYİ DÖNME ÇAPI?

Ynt: EN İYİ DÖNME ÇAPI?

Özkan bey ,Zetorcu yapacaksınız bizi :) Ama tipte önemli , eskiside yeniside arkaya eğimli duruyor.Zetorun
Benim beğendiğim traktörler öne eğimli.Videodaki traktör ün manevrası güzel sonuna kadar kapanıyor ön tekerlekler.

Bu zetor-25 yanlış olmasın 1946 üretimi yani ilk zetorlardan biri... ta o traihlerde adamlar hava-kompresör koymuşlar (bu kanoda zetor ilklerdendir).

Zetor küçük-yerden traktörden ziyade kalıplı-oturaklı 50-150 bg traktörde uzmanlaşmış,

Tip konusu tartışmasız kişiye göre değişir, lakin binip sürünce çekişi-gücü hemen hissediliyor, tip 2. planda kalıyor.

Arkaya eğime çok dikkat etmedim yeniler düz gibi duruyor, ama zetor yapmışsa mutlaka bi bildikleri vardır. Adamlar gerçekten traktör değil sanat eseri üretiyorlar...

İnanın 15-20 gün önce 1 metre yaş hayvan gübresinin içinde hem dar hem eğimli berbat bi yerde zetorla gübre yükledik, hatta köylüler hayret etti bi genç ceple kameraya çekti...vs. iş bitti ama yerde yarım metrelik teker izleri oluk gibi kaldı, geçen bizim hidromek aynı köye başka iş için gitti yerin sahibi 'hayrınıza buraya bi kepçe vurun da az düzelsin' dedi. Akşama operatör girmiş aynen batmış... düzeltemeden çektirip çıkmış.

15 içinde o kadar kuruduğu halde hidromeğin battığı yerde hiç battamadan, teklemeden gübre yükledi... üretim amaçları, tonajları farklı olsa da... o kadar tatlı çalışması var zetorun.

Eskisi bile işe yarıyo :) Dünyada en ilginç lokantalar listesine girmiş...

UÖZKAN.77 link=topic=66578.msg790393#msg790393 date=1383485318' Alıntı:
Sadece servis olsa gene iyi parça da sıkıntı :) ne olursa olsun çekişine-asaletine tek laf yok ama...
Makina ya laf yok ama parca ve servis olsa turkiyede satis rekoru kiracak