En kral traktörde bile yok :D

Ynt: En kral traktörde bile yok :D

demir45 link=topic=58863.msg634038#msg634038 date=1348674645' Alıntı:
İçkinin olduğu yerde bed bereket olmaz..Tarlada mahsül başında vs. içmeyin derim..Hatta hiç içmeyin..
konuyu saptırmayalım arkadaşlar..herkesin yaptığı kendinedir ve herkese buna saygı duymak düşer..o yüzden konunun açılış amacından çıkmayalım derim..

tabi ki emek teknenin başında tarlada iş yaparken içmek sonuçta günah olan birşey içilmesi pek doğru olmaz bende söylerim her zaman ama herkesin içtiği kendine günahı kendne ona kalmış birşeydir.

ama normal zamanda içkisiz olmaz :D :D

kRnbL_59 link=topic=58863.msg634041#msg634041 date=1348674923' Alıntı:
konuyu saptırmayalım arkadaşlar..herkesin yaptığı kendinedir ve herkese buna saygı duymak düşer..o yüzden konunun açılış amacından çıkmayalım derim..

Konuyu saptırdığım yok..Doğrular ne zamanda beri saptırmak oldu.. Ben sizin yaptıklarını engelleyemem ama Allah ' ın verdiğinin yanında haram kıldığı şeyleri yapmak bereketi kaçırır..

demir45 link=topic=58863.msg634045#msg634045 date=1348676047' Alıntı:
Konuyu saptırdığım yok..Doğrular ne zamanda beri saptırmak oldu.. Ben sizin yaptıklarını engelleyemem ama Allah ' ın verdiğinin yanında haram kıldığı şeyleri yapmak bereketi kaçırır..
o yorum direk sana itafen değil geneldi.. ayrıca daha öncede dediğim gibi herkesin günahıda sevabıda kendınedir. Kimse Allah ' la o kişi arasına giremez.. o yüzden ben nasl ki senın yorumuna saygı duyuyosam sende bana saygı duymak zorundasın heleki böyle bir forum ortamında..

kRnbL_59 link=topic=58863.msg634046#msg634046 date=1348676224' Alıntı:
o yorum direk sana itafen değil geneldi.. ayrıca daha öncede dediğim gibi herkesin günahıda sevabıda kendınedir. Kimse Allah ' la o kişi arasına giremez.. o yüzden ben nasl ki senın yorumuna saygı duyuyosam sende bana saygı duymak zorundasın heleki böyle bir forum ortamında..

Size saygısızlığım mı oldu ki ? Allah ' ın haram kıldığı şeylere inanıp inanmamak size kalmış tabiki, biz doğruları söyleriz kabul eden bilir,

demir45 link=topic=58863.msg634048#msg634048 date=1348676487' Alıntı:
Size saygısızlığım mı oldu ki ? Allah ' ın haram kıldığı şeylere inanıp inanmamak size kalmış tabiki, biz doğruları söyleriz kabul eden bilir,
bn saygısızlığın olduğunu söylemedim adaş..ama benımde dediğim şu ki herkesin doğrusu davranısı kendıne o yüzden bu konulara pek girmemek en iyisi derim..iyi akşamlar..

kRnbL_59 link=topic=58863.msg634052#msg634052 date=1348676696' Alıntı:
bn saygısızlığın olduğunu söylemedim adaş..ama benımde dediğim şu ki herkesin doğrusu davranısı kendıne o yüzden bu konulara pek girmemek en iyisi derim..iyi akşamlar..

Yahu iyide ben herkese söylüyorum bunu tek burası değil, amacımız kimse günaha girmesin, biz başkalarını da düşündüğümüz için söylüyorum yoksa fabrikasıyla içse bana ne?
İyi akşamlar.. :)

Polemiğe gerek yok arkadaşlar, kontorlü kaybetmedikten sonra sorun yok. Ancak benim vurguladığım ne gerek varki riske. İşini bitir ondan sonra rahat rahat ne istiyorsan onu yap.

sadece bira şişesi olarak değerlendirmeyelim arkadaşlar.su şişeside olabilir..veya çift sürerken çay bardağı olarakta düşünebilirsiniz .

vale link=topic=58863.msg634213#msg634213 date=1348696207' Alıntı:
sadece bira şişesi olarak değerlendirmeyelim arkadaşlar.su şişeside olabilir..veya çift sürerken çay bardağı olarakta düşünebilirsiniz .
Bak bu yoruma tebrikler :) Çift sürerken çay bardağı göremedik henüz ama süper olurdu gerçektende..