herkese Hayırlı CUMALAR;
nasibiniz bol olsun.
nasibiniz bol olsun.
herkese Hayırlı CUMALAR;
nasibiniz bol olsun.Ekli dosyayı görüntüle 40902
Ne dertlenmissin akif çift kutu taşıyorsunYarın sıra bağımsız makina gelecek. Slajlık mısırın damlamasını toplucaz , yağmur bardaktan boşalırcasına yağıyor [emoji19].Ekli dosyayı görüntüle 40915
Sigara sağlığa zararlıdır.22 senenin üstüne bıraktım , allah bırakamayanlarada nasip etsin işallah.rahmet berekettir.
Ben kullanmıyorum , babam içiyor [emoji16][emoji23]. Gönül ister kimse içmesin ama bırakamıyorlar.Ne dertlenmissin akif çift kutu taşıyorsunyağmur iyidir yağsın
![]()
Cemal bey öyle arkadaşlık olmaz , anca tanidiklik olur30 kamyon harfiyat işimiz vardı bi harfiyatcı ile konustum beko kepce saat 15o tl kamyon kırkayak hariyat kamyonu 2 km den toprak getircek tarlaya dokcek 30 kamyon 60 tl seferi dedi 3 km ye kadar yola az önce arkadaşı aradim en az 15 senelik arkadasim kamyoncu harfiyat kamyonu var gunre işi kum tasima yapyo 2 km yola 120 istedi hic tanimadim biri 60 iş coksa 50 diyo arkadaşta 120 diyo boyle arkadasmı olur iyiki bi işimiz düştu
Bereketli olsun , cefakar , vefakar yurdumuz köylü insanı yine alin teriyle ekmeğinin pesindeizinde olduğumdan köyde internet yok. yıkdırım düşmüş.
iyi seyirker.bir dahaki.videoya kadar kendinize iyi bakın