En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Selamün aleyküm,

Uzun zamandır takip ediyordum, özellikle traktör alma öncesinde siz değerli ağabey ve kardeşlerimin yorumlarını okudum. Nihayetinde Mayıs ayında 97 saate 2018 Deutz fahr 4080 E aldım. Traktörlerden de pek anlamam ama aldım ve dedeme hediye ettim, sürpriz oldu, gençleşti :) . Biraz sıkıntıları varmış başlangıçta fark edemedim tarlaya sürdükçe patlak verdi. Bunlarla ilgili sizlere soru sormak ve bilgi almak isterim. Burada hem bir selam vereyim hem de rekorda tuzum bulunsun diye yazıyorum.
A. Selam Hoşgeldin aramıza 🙂Deutz hakkında hiç bilgim yok.

Teşekkür ederim, Deutz motorun kalite ve verimliliğine güvenip traktör aldım, hidroliği ve kabini unuttum :) Dedem telefon açıyor, ileri geri mekik kolu kolumu ağrıtıyor diye :) 5C veya 5G almalıymışım yanlış yaptım ama vardır bunda da bir hayır. Hata yapmadan öğrenemiyorum :D
Bazen benim motorunda sertlesiyo kabin altında vites kolundan şanzımana giren milin orada rot başı gibi birşey var arayı parmakla içini iyice gresliyorum çok rahatliyor ama senin traktör oylemi yoksa orjinalimi sert bilmem
Hatta o bilgiyi de bu formdan öğrendim eski konuları okurken

Bazen benim motorunda sertlesiyo kabin altında vites kolundan şanzımana giren milin orada rot başı gibi birşey var arayı parmakla içini iyice gresliyorum çok rahatliyor ama senin traktör oylemi yoksa orjinalimi sert bilmem
Hatta o bilgiyi de bu formdan öğrendim eski konuları okurken

Çok sağol. Ekim ortasında tarlalar biraz tavlansın sürmeye gideceğim memlekete, bunu deneyeceğim. Sende hangi traktör var ?

Yaradan Rabimin gücünü kudretini gördüm,ALLAHım sana sığınıyoruz bizi bağışla amin.
yeni yeni kedime geliyorum,ben çok yüksek katlı olan bir sitede ikame ediyorum,
gördüğüm gerçek bir dal gibi salanıyor kocaman binalar gözlerime inanamadım,
çaresizim engeli olduğum için torun küçük biz bakıyoruz eşime çocuğu al götür dışarıya,
ben seni bırakıp gidemem ,yahu beni ne yapıçan 28 yıl oldu bana bakıyorsun yetmezmi
verdiği cevap sen bana ALLAH ın lütfusun, demezmi
ve benim koptuğm an oldu,yaradan ne güzl bir eş nasib etmiş bana,
şükürler olsun .
biraz uzun oldu ama pylaşmak istedim,
selamlar güzl günler sizin olsun.

Yaradan Rabimin gücünü kudretini gördüm,ALLAHım sana sığınıyoruz bizi bağışla amin.
yeni yeni kedime geliyorum,ben çok yüksek katlı olan bir sitede ikame ediyorum,
gördüğüm gerçek bir dal gibi salanıyor kocaman binalar gözlerime inanamadım,
çaresizim engeli olduğum için torun küçük biz bakıyoruz eşime çocuğu al götür dışarıya,
ben seni bırakıp gidemem ,yahu beni ne yapıçan 28 yıl oldu bana bakıyorsun yetmezmi
verdiği cevap sen bana ALLAH ın lütfusun, demezmi
ve benim koptuğm an oldu,yaradan ne güzl bir eş nasib etmiş bana,
şükürler olsun .
biraz uzun oldu ama pylaşmak istedim,
selamlar güzl günler sizin olsun.
Allah yardımcımız olsun Rıfkı abi
Doğum ve ölüm Allah in katinda belli biz bilmiyoruz
Nerede nasıl ölecegiz bellli değil
Biz özgür irademiz ile başbaşa hayatımızin sınavını veriyoruz
Herşey bizim için
Insanlarin şükürsüzlügü duyarsızlığı korkutuyor benide
Ama eşinizin vefası özverisi duygulandırdı beni