hayırlı cumalar beyler.
Allahım, ordumuzun başarılarının devamını nasip etsin.
Allahım, ordumuzun başarılarının devamını nasip etsin.
Kolay gelsin bereketli olsun AkifArpa ekimi sonunda başladı
Sertifikalı Novadovski 565 22kg/d (5cm derinlik)
Tohumluk Ramada 26kg/d (3-4cm derinlik)
DAP 17-20kg/d
Mibzer eskiydi hedeflediğimiz gübreyi atamadık. Yonca yerine o yeterde , pancar yerine bi ara fırfırla sallarız artık [emoji4].
Emanet eski ekipman , emanet traktör, emanet mal sahibi. Vadeli tohum, gübre. Bi tek tarla bizim [emoji3]![]()
bereketli olsun akifim.Arpa ekimi sonunda başladı
Sertifikalı Novadovski 565 22kg/d (5cm derinlik)
Tohumluk Ramada 26kg/d (3-4cm derinlik)
DAP 17-20kg/d
Mibzer eskiydi hedeflediğimiz gübreyi atamadık. Yonca yerine o yeterde , pancar yerine bi ara fırfırla sallarız artık [emoji4].
Emanet eski ekipman , emanet traktör, emanet mal sahibi. Vadeli tohum, gübre. Bi tek tarla bizim [emoji3]![]()
Sağolasın Yusuf abi. Sertifikalı bir tohum için 22kg ideal. Ama geçen sene pek iyi bakamadığımız için Ramata cılız oldu. Çimlenme başarısının düşük olacağını tahmin ettik ,32kg atacaktık. Mibzer atamadı. Asında biz 2kere felan ekerdik geçen senelerdeki gibi yine oranı tuttururduk. Ama zaman kısıtlıydı ve düzen sahibi biz değildik.bereketli olsun akifim.
22kg/d yetiyormu.
mesela bunu hasat ederken kaç kğ geri alıyorsun.
selamlar beyler.
soba yakmaya başladık.
nisan sonuna kadar,kendimizide yakarız.
ben ne gibi bir yerde yaşıyorummm![]()
Alekümselam abi biz daha gece cam pencere aciyoz [emoji846]selamlar beyler.
soba yakmaya başladık.
Dostum Ne güzel işte ,doldur fırının gözüne patedesi,pancarı koy üstüne cayı oh mis gibiselamlar beyler.
soba yakmaya başladık.
Aleyküm selam Yusuf abi bizim burası cehennem gibi oldu bu aralar yazın böyle sıcak görmedik bizde serinlemek istiyoruz birazcik[emoji4]selamlar beyler.
soba yakmaya başladık.
Aleyküm selam Yusuf abi bizim burası cehennem gibi oldu bu aralar yazın böyle sıcak görmedik bizde serinlemek istiyoruz birazcik[emoji4]
Sağol abi hava 37 derece şu anda mecburen çekiyoruz maalesefMahmut Allah size uydurmasın 14 ay o bölgede cezaevi sevk muhafızlığı yaptım askerde eskişehirin ayazı burnumda tüttü
Allah yardımcınız olsun
Kuraklık dan kavrulan güney doğu Anadolu Lara müjde uzun aradan ve aylar sonra önümüzde ki hafta sonundan itibaren yağış geliyor.Aleyküm selam Yusuf abi bizim burası cehennem gibi oldu bu aralar yazın böyle sıcak görmedik bizde serinlemek istiyoruz birazcik[emoji4]
.Kuraklık dan kavrulan güney doğu Anadolu Lara müjde uzun aradan ve aylar sonra önümüzde ki hafta sonundan itibaren yağış geliyor.