Cumhuriyette yağmur yağar azkaldı.
Kolay gelsin abi toprak güzel görünüyor iyi yağış almış ufak kesek bile görünmüyorSelam trak klüp .20 dekar yer 1000 mtr kare hesabı 2 parça yer 15 ve 5 dekar .sürdüm tırmıkladım ektim bi tırmık daha 61 lt mazot yaktı .helal olsun tümosana.1200 tl ye işi yaptım köyden birineEkli dosyayı görüntüle 41918Ekli dosyayı görüntüle 41919
Kolay gelsin abi tarlada iyi tav görünüyorSelam trak klüp .20 dekar yer 1000 mtr kare hesabı 2 parça yer 15 ve 5 dekar .sürdüm tırmıkladım ektim bi tırmık daha 61 lt mazot yaktı .helal olsun tümosana.1200 tl ye işi yaptım köyden birineEkli dosyayı görüntüle 41918Ekli dosyayı görüntüle 41919
Sağol ekim 5 te 2 gün çok güzel yağmıştı .bidaha da hiç yağmadı.ayrıca tarlada hayvan gübresi çok var onun etkisi tavlı olmasıKolay gelsin abi tarlada iyi tav görünüyor
Ole mac ile ne yapıyorsun öyle abiDaha çok çalışmam gerekiyorEkli dosyayı görüntüle 42060
Kışlık yakacak, kardeşim. Fabrikadan aldım.bedavadan biraz pahalı.firsat buldukça kesmeye çalıyorum.sen neler yapıyorsun,ekime başladı mıOle mac ile ne yapıyorsun öyle abi
Ekim bitti abi şimdi pancar söküyoruz gece gündüz vardiyeliKışlık yakacak, kardeşim. Fabrikadan aldım.bedavadan biraz pahalı.firsat buldukça kesmeye çalıyorum.sen neler yapıyorsun,ekime başladı mı
Çok pahalı bir takıntı [emoji4]Bizim ufaklıkta marka takıntısı var arkadaşlar.
Ekli dosyayı görüntüle 42082Ekli dosyayı görüntüle 42083
Canı sağolsun gerisi kolay. Selamlar.Çok pahalı bir takıntı [emoji4]