En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D duy bunları fıatcı kobracı ;D ;D ;D

Düzgün konus.Doğru dürüst yorum yapamıyormusun sen diyen vatandaş adam gibi okursan oku okumuyorsan düzgün yaz adam ol.

silentgo demek ki çiftçi degilsin. senin ki gır şamata önce sen yazdıgın mesajları bir oku.daha sonra diğerlerini oku öyle yorum yap.bu sitenin kuralına sen uy önce yazıklar olsun senin gibilere bu site de sen den başka bir çok insan var katılırsın katılmassın ama düzgün yazı ve seviyeli kullan dilini anlarsın belki.

cuma namazına son 20 dakka cemaat safları sık ve temız tutalım sonra mıllet dısarıda kalıyor,,,,!!!

ACİL UYARI

BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye ' de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor

Ve yapıyor onun için sakın listenize ' ' REA ' ' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin.

Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.

AYRICA;
MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER .

ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK.

BU ViRUS ' MATRiX ' E HOS GELDiNiZ ' ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR .

AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA ' HARD DiSKiNiZ BiTTi ' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.

HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR ,

VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR.

BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN .

BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
' MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!

kangalli_84 link=topic=7169.msg142992#msg142992 date=1232982086' Alıntı:
ACİL UYARI

BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye ' de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor

Ve yapıyor onun için sakın listenize ' ' REA ' ' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin.

Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.

AYRICA;
MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER .

ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK.

BU ViRUS ' MATRiX ' E HOS GELDiNiZ ' ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR .

AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA ' HARD DiSKiNiZ BiTTi ' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.

HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR ,

VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR.

BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN .

BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
' MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!

katılıyorum anıl uyardığın iyi oldu özellikle şu ilk yazdığın burak u kod adlı kişiyi dikkate alın..

KoR@Y link=topic=7169.msg142995#msg142995 date=1232982417' Alıntı:
katılıyorum anıl uyardığın iyi oldu özellikle şu ilk yazdığın burak u kod adlı kişiyi dikkate alın..
paylaşım için sağol belki bi kaç arkadaşımıza çok faydası olur :(

ağır abi link=topic=7169.msg143264#msg143264 date=1233004645' Alıntı:
jondere almaya gıttım zuha-*-s zuha-*-s
Duydum işin ehlinden sölemedin bile bize... :D